Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Το γράμμα 10χρονης στον Μητσοτάκη για το lockdown στα γενέθλιά της - Τι απάντησε ο Πρωθυπουργός

 


Γράμμα στον Πρωθυπουργό έστειλε μία 10χρονη μαθήτρια Δημοτικού από την Ηγουμενίτσα η οποία θέλησε αφενός να εκφράσει το παράπονό της και αφετέρου την ανησυχία της ότι αν επιβληθεί lockdown δεν θα μπορέσει να κάνει πάρτι για τα γενέθλιά της.


«Κύριε Πρωθυπουργέ,

Σας γράφω αυτό το γράμμα γιατί σε 26 μέρες έχω τα γενέθλιά μου και ανησυχώ ότι άμα μας βάλετε σε lockdown δεν θα μπορέσω να κάνω πάρτι γενεθλίων. Οι φίλοι μου δεν θα μπορούν να έρθουν και έτσι θα είμαι μόνη μου και τα γενέθλιά μου θα είναι χάλια», έγραφε η μικρή στις 31 Οκτωβρίου στην επιστολή της, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Και συνέχισε απαριθμώντας, όσα της στέρησε ο κορονοϊός: «Οπότε, αν έχετε σκοπό να μας βάλετε σε καραντίνα πάλι να ξέρετε πως θα μου χρωστάτε τα γενέθλιά μου. Ήδη μου χρωστάτε Καρναβάλι, Πάσχα, 15Αύγουστο, Καθαρά Δευτέρα, Πρωτομαγιά και όλα τα πανηγύρια του καλοκαιριού».

Η επιστολή της δεκάχρονης, ταχυδρομήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και η χειρόγραφη απάντηση από τον Πρωθυπουργό έφτασε με συστημένη επιστολή, στο σπίτι της μικρής στην Ηγουμενίτσα:

«Αγαπητή μου…

Λυπάμαι πάρα πολύ που το lockdown θα σου χαλάσει τα σχέδιά σου αλλά καταλαβαίνεις ότι γίνεται για να προστατέψουμε αυτούς που αγαπάμε περισσότερο.

Σου εύχομαι χρόνια πολλά και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα κάνεις το πιο ωραίο και μεγάλο πάρτι γενεθλίων», της γράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις