Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

video - ΘΕΛΟΥΝ NA KANOYN TO EMBOΛΙΟ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

 Η χαρά του κατεστημένου ήταν πρόδηλη τις τελευταίες μέρες που μας παρουσίασαν ότι τελικά η ανθρωπότητα θα επιβιώσει… Λένε πως βρέθηκε πιθανότατα το πολυπόθητο ελιξίριο.

Και πρώτο στον αγώνα δρόμου που περιγράφουν φαίνεται πως τερματίζει ένα εμβόλιο νεας τεχνολογίας με γενετικό υλικό ούτως ώστε να μας καταστήσει ικανούς να αντιμετωπίσουμε τον κοροϊδοϊό.

Στην Ελλάδα η πίεση αυξάνεται, βλέπεις, ποτέ τα μέτρα δεν είναι αρκετά λαλούν τα παπαγαλάκια. Μάλιστα δεν πρόλαβα να συμπεριλάβω τη νεα εξαγγελία για την σχεδόν απόλυτη απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 9μμ. Μας θέλουν όλους αυστηρά μέσα αυτό τον καιρό, ειδικά τη νύχτα.

Την ίδια ώρα στην Αγγλία, ίσως και εξαιτίας των πολλαπλών αντιδράσεων των ανθρώπων σε διάφορες πόλεις, αποκαλύφθηκε ότι μόλις εξαγγέλθηκε ο εγκλεισμός τα στοιχεία τους έδειχναν πως η κορύφωση του 2ου κύματος που συζητάνε είχε ήδη ξεπεραστεί. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν προχωρούν το σχεδιασμό όπως τον πιλοτικό έλεγχο για κοροϊδοϊό μαθητών σχολείου από το Βρετανικό στρατό.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις