Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει και μας δείχνει τις ικανότητές της (VIDEO) - Φεύγουν για Γαλλία οι πρώτοι εκπαιδευτές για τα Rafale

 Σήμερα Κυριακή 8 Νοεμβρίου η Εκκλησία μας τιμά τη Σύναξη των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών Ασωμάτων και Ουράνιων Αγγελικών Ταγμάτων και η πολεμικής μας αεροπορία γιορτάζει.

Βέβαια γιορτάζει κεκλεισμένων των θυρών και τα αεροδρόμια ουσιαστικά θα είναι κλειστά για το κοινό. Κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) πραγματοποιήθηκαν σειρά εκδηλώσεων οι οποίες όμως δύναται να τροποποιηθούν ή ακυρωθούν ανάλογα με τα Επίπεδα Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας.

Οι Μονάδες οι οποίες εδρεύουν σε Νομούς που σύμφωνα με το χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας, βρίσκονται στο Επίπεδο Β (Αυξημένου Κινδύνου), δεν θα είναι επισκέψιμες για το κοινό.

Το δώρο φέτος για την ΠΑ δεν είναι άλλο από τα rafale και σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώτοι τέσσερις χειριστές της Πολεμικής Αεροπορίας που θα γίνουν και εκπαιδευτές των υπόλοιπων είναι έτοιμοι να αναχωρήσουν για τη Γαλλία. 

Αλλά η ΠΑ μπορεί να χαίρεται τα Rafale όμως πολλά προγράμματα είναι πίσω και μερικά πολύ πίσω ενώ η Τουρκία πάντα καραδοκεί για τα εθνικά μας ιερά και όσια.

Σε κάθε περίπτωση ας θυμηθούμε τι σημαίνει ΠΑ ή μάλλον πως οι Τούρκοι ξέρουν όταν τους βλέπουν από τον "καθρέφτη" να τους κυνηγούν.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις