Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

video - TO 2o KYMA ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

 Συζητιόταν πολύ παρότι ο Κούλης όλους τους προηγούμενους μήνες ξακαθάριζε ότι δεν υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ως κι ο ίδιος δήλωσε ξαφνιασμένος δείχνοντας πως

τα ώτα του ήταν μάλλον τα τελευταία στα οποία έφτασαν οι διαταγές των παγκοσμιοποιητών να διαγγείλει άρον άρον το γενικό εγκλεισμό.

Όχι, ότι η ψύχραιμη κατα τον κυριο Χατζηνικολάου κυρία Λινού νιώθει ότι το lockdown και τα μέτρα είναι αρκετά. Παράλληλα συνεχίζεται η χρήση λανθασμένων επιστημονικών ορολογιών με σκοπό να πεισθούμε ότι ζούμε σε μια πανδημία και να φανούν αυξημένα τα νούμερα και να εντυπωσιαστούμε από αυτά που ονομάζουν κρούσματα.

Το ζήτημα είναι ότι η τρομοκρατία από κάθε πλευρά συνεχίζεται τόσο από την αστυνομία όσο και από το ίδιο το κράτος που φαίνεται πως δεν θέλουν να αφήσουν τους ανθρώπους όχι μόνο να μην έχουν επαφές αλλά να μην μπορούν καν να πάρουν μια φυσιολογική ανάσα. Αυτό, βέβαια, δεν πτόησε τους ανθρώπους στην Θεσσαλονίκη να συγκεντρωθούν ειρηνικά με κοινό σκοπό την άρση αυτών των όχι απλά φασιστικών αλλά εντελώς απάνθρωπων μέτρων.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις