Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Κορωνοϊός: Παραποίηση αριθμού νεκρών! - ΕΟΔΥ 3.472, ΗΔΙΚΑ 1.682! - Αντιπρόεδρος ΕΟΔΥ: «Πιθανόν να έχουν γίνει λάθη» video


 Ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ και καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του πανεπιστημίου Πατρών, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή και απαντώντας ουσιαστικά στην ερώτηση γιατί υπάρχει τέτοια διαφορά στην καταγραφή των θανάτων υποστήριξε πως "είναι πιθανό να έχουν γίνει λάθη" σε μια ομολογία παραποίησης στοιχείων που τόσους μήνες ανακοινώνονται!

Να σημειώσουμε ότι στην ενημέρωση της 11ης Δεκεμβρίου δύο κρατικοί οργανισμοί  εμφάνισαν τα εξής στοιχεία: ΕΟΔΥ 3.472 θάνατοι, ΗΔΙΚΑ 1.682 θάνατοι!

Επισήμως θα μπορεί άραγε κάποιος να εξηγήσει;

Σχετικά με το μητρώο καταγραφής νεκρών από τον νέο κορωνοϊό, ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ είπε ότι στήθηκε σε λίγες εβδομάδες και είναι πιθανό να έχουν γίνει λάθη.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Στο δεύτερο ζήτημα και σε ότι αφορά τα εμβόλια δήλωσε ότι παραμένει άγνωστη η διάρκεια της ανοσίας που παρέχεται από το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού. 

Όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στο OPEN, «δεν είναι σαφές ακόμη πόσους μήνες προστασίας παρέχει το εμβόλιο. Θα φανεί στην πορεία. Δεν ξέρουμε τι γίνεται με τη μεταδοτικότητα».

Σε ό,τι αφορά το πλάνο εμβολιασμού στην Ελλάδα, ο κ. Παναγιωτακόπουλος σημείωσε πως «ο εμβολιασμός θα περατωθεί άνοιξη, αρχές καλοκαιριού». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις