Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020

AN ΑΛΗΘΕΥΕΙ AYTO ΑΛΛΑΖΟΥΝ TA ΠΑΝΤΑ! H Pωσία υποστηρίζει ότι έχει πρωτότυπα εμβόλια για τον ιό που προκαλεί το AIDS!


 Η Ρωσία υποστηρίζει ότι έχει πρωτότυπα εμβόλια για τον ιό που προκαλεί το AIDS!

Σειρά επιστημονικών / ερευνητικών κέντρων, μεταξύ των οποίων και το κρατικό επιστημονικό κέντρο ιολογίας και βιοτεχνολογίας Vector της Σιβηρίας, ασχολούνται με το αντικείμενο εδώ και καιρό.

Όπως έγινε γνωστό, καταπιάνονται με την ανάπτυξη του εμβολίου για τον ιό HIV (που προκαλεί την νόσο του Aids) και διαθέτουν ήδη πρωτότυπα του. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε σήμερα η επικεφαλής της Ρωσικής Ρυθμιστικής Αρχής Προστασίας της Υγείας του Καταναλωτή (Rospotrebnadzor), Άννα Ποπόβα.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

«Η Ρωσία συμμετέχει στην ανάπτυξη του εμβολίου κατά του ιού HIV (ο ιός που προκαλεί το AIDS) εδώ και αρκετά χρόνια. Διαθέτουμε δικά μας πρωτότυπα του εμβολίου. Το επιστημονικo / ερευνητικό κέντρο Vector έχει το δικό του πρωτότυπο όπως και μια σειρά άλλων επιστημονικo-ερευνητικών κέντρων έχουν τα δικά τους πρωτότυπα εμβολίων», δήλωσε η Ποπόβα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ίδια εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ρωσία αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες για να ολοκληρώσει την ανάπτυξη του δικού της εμβολίου κατά του AIDS.
Ο HIV (Human Immunodeficiency Virus – Ιός Ανοσοανεπάρκειας του Ανθρώπου) είναι ο ιός που προκαλεί το Σύνδρομο της Επίκτητης Ανοσολογικής Ανεπάρκειας (Acquired Immune Deficiency Syndrome – AIDS).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις