Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ

 Όπως το Μάρτιο ξεκίνησε και συνεχίζεται ως σήμερα η “πώληση” της πανδημίας, έτσι και τώρα που φέρνουν το ελιξίριο μπήκαν στο φουλ οι μηχανές της “πώλησης” του εμβολίου.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν είναι κατα βάση 2. Πρώτον ο κίνδυνος ότι αν δεν “ψωνίσεις” χάθηκες που σκοπό έχει να μπλοκάρει κάθε λογική σκέψη και να σε στρέψει αυτοματοποιημένα στην λύση που σου παρουσιάζεται.

Και δεύτερον οι influencers. Οι αχυράνθρωποι που λόγω της υποδουλωτικής τους διάθεσης και αρα της ευκολίας διαχείρισης τους, έχουν επιλεγεί να λανσάρονται σαν σπουδαίοι. Αυτοί με την επίδραση που έχουν στις μάζες σκοπεύουν διαφημίζοντας το “εμβόλιο” για μια ακόμα φορά να τις προγραμματίσουν προς την επιθυμητή κατεύθυνση.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Παρόλα αυτά οι επιστήμονες μας ενημερώνουν ξεκάθαρα για τους καταστροφικούς κινδύνους του σχεδίου εμβολιασμού αλλά και το πόσο ανόητο είναι το να θεωρούμε ότι κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή είναι απαραίτητο. Ταυτόχρονα όλως τυχαίως ο διωγμός απέναντι στις εκκλησίες συνεχίζεται με αυξανόμενο ρυθμό και η αστυνομία είναι σε επιφυλακή επειδή το μήνα αυτόν η απειλή είναι μεγάλη, υπάρχουν πολλές γιορτές!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις