Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Τι φοβασαι Facebook ;;;


 Βρηκα ενα ομορφο βιντεο που το ανερτησε ενας φιλος εδω στην Ελληνικη κοινοτητα και προσπαθησα να το διαμοιρασω στο Facebook ..!

Η απαντηση που πηρα ηταν αυτη της πρωτης φωτο ..!

Το βιντεο που στεναχωρει το facebook ειναι αυτο της δευτερης φωτο !

Ποσο καιρο θα το λεω ακομα οτι πρεπει να θυμωσουμε πολυ !! Οτι πρεπει να τους παρουμε πισω οτι τους δωσαμε ελευθερα , οτι δεν ειναι δυνατον εμεις να εχουμε δημιουργησει τους κολλοσους που μας ελεγχουν στο τι θα πουμε και τι θα δουμε;..

Τα λαμογια της Google και του Facebοοκ σεκοινη συμφωνια με την αφηγηση της νεας ταξης πραγματων σου απαγορευουν να δεις την αλλη αποψη σε σχεση με τον Ιο …αυτο υπερβαινει το οριο της χουντας , αυτο υπερβαινει το οριο της απλης προπαγανδας !

Εχεις να κανεις με την υγεια σου και σου απαγορευουν την προσβαση στην ελευθερη πληροφορια ..αυτοι που εσυ τους εφτασες να ειναι στην κορυφη !..Ανηκουστο ! Απαραδεκτο να το δεχεσθαι ,

Πρεπει να θυμωσεις και να διεκδικησεις ξανα την ελευθερια του λογου σου …αν δεν το καταλαβαινει και τωρα που σου φυλακισμενος στο σπιτι σου ..με χρονοκαρτα εξοδου και μηνυμα στο φυλακα σου ..τοτε δεν εχουμε καμια ελπιδα κανεις .>!

Ολοι μας πρεπει να απαντησουμε στα ναρκωτικα αυτα που μας εκαναν να δημιουργησουμε την φυλακη μας ..!

Βγειτε απο τα μπουρδελα τους ! Ζητηστε πισω την ελευθερια της εκφρασης σας και την αξιοπρεπεια σας ..!

Εδω το βιντεο που σου απαγορευει να δεις το ζουκι και η παρεα του ..κατοπιν εντολης να κανουν τα αδυνατα δυνατα να μην γνωριζεις , να μην ερευνας , να μην αμφισβητεις ακομα και αν προκειτε για την ζωη σου!!

https://hellasbook.gr/post/https-www-brighteon-com-17dbe674-61ac-41a4-a224-c0d5627d1bda-5fd26c78f05925023d9c922b

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις