Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Γ.Τράγκας: «Η κυβέρνηση έχει σχέδιο για απορρύθμιση της εθνικής οικονομίας & υποχώρησής μας στα εθνικά θέματα»


 Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο αδέσμευτος δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η κυβέρνησή του «πρωταγωνιστεί σε ένα τεράστιο σκάνδαλο που έχει να κάνει με την απορρύθμιση της εθνικής οικονομίας και την υποχώρησή μας στα εθνικά κυριαρχικά θέματα» και χρησιμοποιεί έντεχνα την πανδημία του κορωνοϊού.

Όπως καταγγέλλει μάλιστα οι λοιμωξιολόγοι έχουν αντιληφθεί πως θα βρούνε μπελάδες και όταν θα έρθει η ώρα του απολογισμού της τεράστιας οικονομικής και εθνικής καταστροφής τότε θα είναι αυτοί οι οποίοι θα θεωρηθούν υπεύθυνοι.

«Η ψυχική κατάσταση του πρωθυπουργού και το σύνολο συμπεριφοράς του απασχολεί πλέον την Αντιπολίτευση αλλά και τους οπαδούς της ΝΔ. οι πάντες παρατηρούν και διαπιστώνουν ότι ο πρωθυπουργός παρουσιάζει υπερβολική αναισθησία.

Δεν έχει καμία ευαισθησία απέναντι στον ανθρώπινο πόνο και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια Έλληνες. Δείχνει απόλυτα ασυνείδητος και πολιτικά ανήθικος απέναντι στις τραγικές καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες του.

Αυτό επισημαίνουν και γράφουν παλαιά στελέχη του Καραμανλή του Σαμαρά και γενικά του χώρου της ΝΔ. Η εικόνα του σημερινού πρωθυπουργού δείχνει ότι είναι διατεταραγμένη προσωπικότητα πράγμα που συζητείται ευρέως σε ιατρικούς και πολιτικούς κύκλους.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, ενώ οι Τούρκοι αρμενίζουν εδώ και μήνες στο Αιγαίο και προσβάλλουν τα εθνικά, κυριαρχικά δικαιώματα, ο κύριος Μητσοτάκης αλώνιζε όλες τις παραλίες για να κάνει τα θερινά του μπάνια. Επίσης, έκλεισε ραντεβού στο ΟΑΚΑ για να παίξει τένις με την κυρία Σάκκαρη.

Είναι τόσο απόμακρος από την όλη δοκιμασία του Ελληνικού λαού, που επιτρέπει στη σύζυγό του να φωτογραφίζεται για λογαριασμό των Financial Times, και να επιδεικνύει το τυχερό της κολιέ ή ένα τάβλι του 1920 που αγόρασε πρόσφατα.

Κλείνει τους Έλληνες στα σπίτια τους, πηγαίνει για ποδήλατο στην Πάρνηθα και φωτογραφίζεται χωρίς μάσκα, ενώ οι ηλικιωμένοι δέχονται πρόστιμα από την αστυνομία 300 ευρώ λίγο μετά την παραλαβή της σύνταξης που δεν υπερβαίνει τα 370 ευρώ. Ο σημερινός πρωθυπουργός είναι ό,τι χειρότερο προέκυψε στα μεταπολιτευτικά χρόνια.

Δεν είναι απλά πολιτικά ατάλαντος. Συμπεριφέρεται με απόλυτο κυνισμό, με υπερβολική αναισθησία ως μάνατζερ μιας επιχείρησης που λέγεται «Ελλάδα». Αυτό το έγραψε παλαιός δημοσιογράφος επί πολλά έτη στέλεχος της «Καθημερινής» στο blogexofitsio.

Παραμονές Χριστουγέννων του ’20 με τη χώρα μας να θυμίζει φυλακή, και τον Τούρκο να απειλεί με θερμό επεισόδιο αν δεν κάτσουμε στο τραπέζι, ο κόσμος είναι φοβισμένος από τον ιό, πικραμένος και απογοητευμένος από την όλη οικονομική κατάσταση. Αισθάνεται ανασφάλεια για το αύριο.

Αγωνιά για τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα. Οι περισσότεροι πολίτες αυτής της δοκιμαζόμενης χώρας, βλέπουν ότι έχουν να κάνουν με μια ακροδεξιά, φασιστική κυβέρνηση, πολιτικά ανήθικη και έντονα διεφθαρμένη. Ήδη αποκαλύπτεται ότι πολιτικοί και λοιμωξιολόγοι βρίσκονται σε αδυσώπητο πόλεμο. Προσπαθούν να κρύψουν σκάνδαλα και εγκληματικές πράξεις από το λαό. Τις αμοιβές των λοιμωξιολόγων μπορεί να τις βρει κανείς στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα «διπλά βιβλία» που κρατάνε για τα περιστατικά του covid19. Ο παραπλανητικός τρόπος που παρουσιάζουν τους θανάτους από covid19, ενώ στην πραγματικότητα προέρχονται από άλλα βαρύτατα νοσήματα.

Η εμφανής επιχείρηση να πείσουν ότι η αρρώστια είναι συνήθης και θανατηφόρος στις νεαρές ηλικίες, ενώ σηκώνονται σε τέσσερις μέρες από το κρεβάτι υπέργηροι ιεράρχες. Και οι καταγγελίες των λοιμωξιολόγων ότι το Μαξίμου επιβάλλει φασισμό με την επίκληση του covid19, συζητούνται πλέον ευρύτατα στην ελληνική κοινωνία και αποδεικνύουν την πολιτική ανηθικότητα και τη πολιτική διαφθορά που σοβεί στο Μαξίμου.

Χιλιάδες Έλληνες πεθαίνουν ή θα πεθαίνουν εξαιτίας εγκληματικών ενεργειών του αναίσθητου πρωθυπουργού και της πολιτικής παχυδερμίας που διέπει την κυβέρνηση.

Ο ένας μετά τον άλλον, οι διευθυντές όλων των νοσοκομείων, καταγγέλλουν ότι η ιατρική που εφαρμόζεται σήμερα με την κάλυψη μόνον οξέων περιστατικών, οδηγεί σε εγκατάλειψη χιλιάδες καρδιοπαθείς, καρκινοπαθείς, νεφροπαθείς των οποίων η υγεία επιβαρύνεται και μειώνεται το προσδόκιμο ζωής.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Η εγκληματική ακροδεξιά και φιλογερμανική κυβέρνηση πρωταγωνιστεί σε ένα τεράστιο σκάνδαλο που έχει να κάνει με την απορρύθμιση της εθνικής οικονομίας και την υποχώρησή μας στα εθνικά κυριαρχικά θέματα.

Οι λοιμωξιολόγοι έχουν αντιληφθεί ότι θα βρούνε μπελάδες και ότι ο Μητσοτάκης θα επιχειρήσει να καλυφθεί πολιτικά μεταφέροντας τις ευθύνες στις πλάτες του Τσιόδρα, του Σύψα, του Γώγου, του Μαγιορκίνη και της Παγώνη. Αυτοί όλοι θα απορριφθούν και θα καούν ως «τηλεοπτικοί μαϊντανοί», την ώρα του απολογισμού της μεγάλης εθνικής καταστροφής. Τότε όλοι θα πούνε ότι κακώς επιβλήθηκε δύο φορές τόσο μεγάλο lockdown.

Αποκαλύφθηκαν οι αναθέσεις σε διπλές εταιρείες και μάλιστα ιδιωτικές, της καταγραφής των κρουσμάτων του κορονοϊού, καθώς και η υπόθεση των μασκών, όσα λέγονταν πριν βγουν στην αγορά και όσα ειπώθηκαν όταν οι φίλοι του Μητσοτάκη τις έβγαλαν στην αγορά. Επίσης το θέμα με τα rapidtest και το κόστος σε διάφορα ιδιωτικά θεραπευτήρια.

Θυμηθείτε και τις κατηγορίες κατά Μαγιορκίνη ότι ανέθετε δουλειές σε ιδιωτικά θεραπευτήρια. Δείτε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ τα λεφτά που πήρε ο κύριος Τσαγρής για έρευνες, ο κύριος Τσιόδρας, ο κύριος Σύψας από τη Zilead και άλλες εταιρίες για να καταλάβετε ποιοι και πόσα κέρδισαν από το μαρτύριό σας.

Σκεφτείτε ότι τα εμβόλια τώρα και τα ψυγεία θα δουλεύουν οι άνθρωποι που πρωταγωνίστησαν στην αγορά H1N1, δηλαδή ο Κοντοζαμάνης. Δεν έκαναν τίποτα από το πρώτο lockdownμέχρι το δεύτερο για τη βελτίωση του ΕΣΥ. Ωστόσο έστησαν δουλειές, έφαγαν εκατομμύρια όπως προκύπτει από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και από τις αναθέσεις που βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια.

Η παρέα Μητσοτάκη στήνει δουλειές και ροκανίζει λεφτά από παντού ενώ υπάρχει άμεσος κίνδυνος να ξυπνήσουμε με πολεμικές σειρήνες. Οπλιστείτε με δύναμη. Επαγρυπνείτε σε όλη τη χώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις