Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020

ΣΑΛΟΣ από τις νέες δηλώσεις Γεωργιάδη! «H KAPANTINA τηρείται για να βλέπει ο κόσμος τους νεκρούς και να φοβάται...»

 Πολλά και κυρίως αρνητικά  σχόλια έχει προκαλέσει για ακόμα μία φορά δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη, αναφορικά με την εξέλιξη του κορονοϊού στην χώρα μας.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης φιλοξενήθηκε στην online εκπομπή Face2Face με τον Μάνο Επιτροπάκη και όταν του επισημάνθηκε οτι ενδεχομένως να έπρεπε η απόφαση για το lockdown να είχε παρθεί νωρίτερα, απάντησε πως «καλά τα έχουμε πάει, δεν τα έχουμε πάει άσχημα», δείχνοντας τις περιφέρειες της Δυτικής Μακεδονίας να έχουν το μεγάλο πρόβλημα.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Σε εκείνο το σημείο ο παρουσιαστής του είπε πως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο με τον υπουργό να λέει πως «μακάρι να είχαμε πάρει την καραντίνα νωρίτερα» και  να τονίζει: 

«Μακάρι να είχαμε ξεκινήσει νωρίτερα. Και σε αυτό η δική μου άποψη επειδή είμαι αιρετικός λίγο, πιστεύω οτι αν έπαιρνες την καραντίνα πριν τα κρούσματα, πρώτον θα δεχόσουν μία πολύ μεγάλη κριτική γιατί “μας καταστρέφεις την οικονομία ενώ δεν έχουμε ιό”, και δεύτερον, δεν θα ακολουθούσανε κιόλας. Δηλαδή ένας από τους λόγους που τηρήθηκε η καραντίνα είναι οι νεκροί που βλέπουν κάθε μέρα και φοβούνται. Αν δεν υπάρχει ο φόβος δεν υπάρχει και η τήρηση των μέτρων».Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις