Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Τρομακτικό lockdown στην Αυστρία με 24ωρη απαγόρευση κυκλοφορίας KAI MAZIKA TEΣΤ


 Ένα τρομακτικό σχέδιο διαχείρισης της πανδημίας θέτει σε εφαρμογή η αυστριακή κυβέρνηση από τις 27 Δεκεμβρίου, με τη χώρα να μπαίνει για τρίτη φορά σε κατάσταση lockdown.

Σύμφωνα με την ιταλική La Stampa, δύο ημέρες μετά τα Χριστούγεννα θα επιβληθεί 24ωρη απαγόρευση κυκλοφορίας με κλειστές όλες τις μη αναγκαίες επιχειρήσεις, όπως λιανεμπόριο, μπαρ και εστιατόρια.

Η κατάσταση αυτή θα διατηρηθεί έως τις 14 Ιανουαρίου, όμως η «ιδιαιτερότητα» του τρίτου lockdown έγκειται στο γεγονός ότι από τις 15 έως και τις 17 Ιανουαρίου θα γίνουν μαζικά τεστ στον πληθυσμό.

Όσοι βρεθούν αρνητικοί θα μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους στις 18 Ιανουαρίου όταν θα ανοίξουν κάποια καταστήματα και χώροι πολιτισμού, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Σεμπάστιαν Κούρτς. Την ίδια ημέρα θα ανοίξουν και τα σχολεία για ατομικά μαθήματα.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Εκείνοι, όμως, που δεν θα κάνουν το τεστ θα παραμείνουν σε καραντίνα για μια ακόμη εβδομάδα. Όσοι δεν κάνουν το τεστ αλλά εργάζονται σε τομείς που παραμένουν ανοιχτοί ή βγαίνουν για να προμηθευτούν τρόφιμα θα πρέπει να φοράνε μάσκες μέχρι να επιστρέψουν σπίτια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις