Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Χωρίς δελτία ειδήσεων και σήμερα: NEA 24ωρη της ΕΣΗΕΑ σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς...


 Εξαιρείται της απεργίας η επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την COVID-19 και οι συνάδελφοι ιατρικοί συντάκτες που υποβάλλουν τις ερωτήσεις.

Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά η ΕΣΗΕΑ συνεχίζοντας ουσιαστικά την κινητοποίηση που άρχισε το απόγευμα της Τρίτης, για ακόμα μία ημέρα έως τις 18:00 την Πέμπτη.

Οι Ενώσεις του Τύπου εκφράζουν την κατηγορηματική διαμαρτυρία τους στην επιχειρούμενη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, μέσω ενός νεοεισαγόμενου μοντέλου «ευελιξίας» το οποίο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, απειλεί «να καταλύσει τον στενό πυρήνα των εργασιακών σχέσεων και δικαιωμάτων επιφέροντας συρρίκνωση των θέσεων εργασίας και μαζικές απολύσεις, σε ευθέως περαιτέρω συρρίκνωση στον Ασφαλιστικό μας φορέα, με φραγή δικαιώματος ασφάλισης στους "προσμετρούμενους" εργαζομένους και κατά συνέπεια δραματική μείωση εσόδων».

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Η απεργία αφορά όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, δημόσιους και ιδιωτικούς, πανελλαδικής και τοπικής εμβέλειας και στις ιστοσελίδες τους,  στα ραδιόφωνα και την ιστοσελίδα της ΕΡΤ Α.Ε., στο ΑΠΕ ΜΠΕ και στη ΓΓΕ-ΓΓΕ, με αίτημα την απόσυρση των αντιδημοσιογραφικών διατάξεων του υπό «διαβούλευση» νομοσχεδίου.

Της απεργίας εξαιρείται η επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την COVID 19 και οι συνάδελφοι ιατρικοί συντάκτες που υποβάλλουν τις ερωτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις