Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020

Τουρκία: Πρώτα θα σας επιτεθούμε με 100 πυραύλους Gezgin και μετά με 100 drone

 Toυρκία: Ένα σχέδιο επίθεσης της Άγκυρας στην Ελλάδα αναπαράγεται τις τελευταίες μέρες σε τουρκικά φόρουμ.

Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό, το οποίο θα ονομάζεται «Operation The Godfather» τις

πρώτες ώρες της τουρκικής επίθεσης η Άγκυρα θα επιτεθεί στην Ελλάδα με τουλάχιστον 100 πυραύλους Gezgin (σ.σ. είναι υπό κατασκευή σε συνεργασία με την Ουκρανία, μοιάζουν με τους Tomahawk και έχουν εμβέλεια 800 έως 1.200 χλμ), κατά των ελληνικών υποδομών σε όλη την Ελλάδα.

Οι τουρκικοί πύραυλοι Gezgin θα στοχεύσουν υπόστεγα της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, αεροδρόμια, εγκαταστάσεις ραντάρ, τα ελληνικά συστήματα επικοινωνίας ενώ θα ακολουθήσει κύμα επίθεσης κατά των ελληνικών πολεμικών πλοίων με τους τουρκικούς πυραύλους Atmaca ASM (σ.σ. με εμβέλεια 280 έως 360 χλμ).

Με την ανατολή του ηλίου θα ξεκινήσει, σύμφωνα πάντα με τα τουρκικά σενάρια, το μέρος 2ο μέρος της τουρκικής επίθεσης.

Τουρκικά αεροσκάφη θα απογειωθούν και θα πλήξουν θέσεις του ελληνικού πυροβολικό καθώς και ελληνικά άρματα μάχης, ανοίγοντας το δρόμο στον τουρκικό στρατό να διασχίσει τα σύνορα στον Έβρο.

Το δεύτερο κύμα επίθεσης θα συνοδεύεται, σύμφωνα πάντα με τα σενάρια, με επιθέσεις τουρκικών οπλισμένων drones και Kasira, Bora-2, Yildirim-2 και άλλων τουρκικών πυραύλων.

Οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως η Ελλάδα θα αναγκαστεί να συνθηκολογήσει και θα παραδοθεί προτού η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορέσει να αντιδράσει.

Μάλιστα δεν λείπει από τα τουρκικά φόρουμ η φωτογραφία βυθισμένου γαλλικού Mirage 2005, με τους Τούρκους να υποστηρίζουν πως θα ρίξουν στην θάλασσα τα γαλλικά μαχητικά Rafale που θα αγοράσει η Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις