Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Φρίκη στον Βόλο: 15χρονη με νοητική υστέρηση κατήγγειλε ότι τη βίασε 32χρονος


 Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Βόλου η καταγγελία βιασμού 15χρονης κοπέλας, με μερική νοητική υστέρηση, από 32χρονο, με τον οποίο γνωρίστηκαν μέσω κοινωνικών δικτύων.

Μια 15χρονη κοπέλα με μερική νοητική υστέρηση φέρεται να προχώρησε σε καταγγελία μαζί με τους γονείς της στον Βόλο για τον βιασμό της από 32χρονο. Τόσο η ανήλικη όσο και οι γονείς της κλήθηκαν να καταθέσουν στην Αστυνομία προχθές το βράδυ.

Η πράξη φέρεται να τελέστηκε προχθές το απόγευμα στο σπίτι του κατηγορούμενου, στον Βόλο, όπου είχε προσκληθεί η 15χρονη, έχοντας γνωριστεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι γονείς της ανήλικης την έψαχναν για πολύ ώρα και δεν την έβρισκαν στο κινητό της. Μόλις τελικά την εντόπισαν, η ανήλικη φέρεται να τους εξομολογήθηκε όσα είχαν συμβεί. 

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Χθες, ο 32χρονος φερόμενος ως βιαστής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου και στον ανακριτή, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα e-thessalia.gr, κατά του 32χρονου ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Από την πλευρά του, ο 32χρονος υποστηρίζει πως ότι έγινε, ενείχε συναίνεση της 15χρονης τονίζοντας ότι δεν υπήρξε ολοκληρωμένη γενετήσια πράξη. Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως δεν είχε αντιληφθεί τη μερική διανοητική υστέρηση της 15χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις