Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2021

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΤΗΝ ΜΕΘ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ;;;) νοσηλεύεται (με καρδιολογικό πρόβλημα) ο αναπληρωτής διοικητής...

 


Από την Σμαράγδα Κοκκόρη.  


Αποκαλύψαμε νωρίτερα μέσα από το Press-gr ότι ο αναπληρωτής διοικητής μεγάλου νοσοκομείου της Αττικής εισήχθη χθες Σάββατο σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και διασωληνώθηκε. 

Επειδή όμως ο ίδιος πριν από τέσσερις ημέρες - λόγω της θέσης που κατέχει- έκανε το εμβόλιο στο πλαίσιο του επίσημου προγραμματισμού, η πληροφορία αυτή έχει προκαλέσει αναστάτωση μεταξύ γιατρών και εργαζομένων στο νοσοκομείο έχοντας  δώσει τροφή και για διάφορα σενάρια μέσα στο γενικότερο κλίμα αυτής της περιόδου.

Νεότερες και διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω αναπληρωτής διοικητής νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο με καρδιολογικό πρόβλημα. 

Το θέμα είναι ότι ενώ επικρατεί αυτή η αναστάτωση και ανησυχία δεν έχει υπάρξει έως τώρα καμία ενημέρωση, ούτε καν προς το προσωπικό του Νοσοκομείου που εύλογα βρίσκεται σε ένταση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η επικρατούσα μέχρι στιγμής άποψη είναι ότι το καρδιολογικό πρόβλημα δεν συνδέεται με το εμβόλιο. Αυτό τουλάχιστον φέρεται να εκτίμησε η εταιρεία Pfizer με την οποία ήρθαν αμέσως σε επαφή οι αρμόδιες αρχές του νοσοκομείου... 

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Εφόσον έχουν έτσι πάντως τα πράγματα -και δεν έχει προκύψει λόγος για το αντίθετο- το ερώτημα γιατί τηρείται αυτή η τακτική της σιωπής και της συσκότισης μεγαλώνει. Σε μια τέτοια λεπτή και κρίσιμη συγκυρία, με τόσα να πλανώνται στον αέρα, η υπεύθυνη και σαφής ενημέρωση δεν είναι επιβεβλημένη για να μην τροφοδοτείται η σεναριολογία και να δικαιολογείται η αβεβαιότητα; 

Επίσης αυτό που πρέπει να απαντηθεί επίσημα και υπεύθυνα είναι εάν και κατά πόσο το γεγονός αυτό επηρέασε -ή θα επηρεάσει- τη διαδικασία και την περαιτέρω πορεία των εμβολιασμών.  


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις