Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” -ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ- ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ. ΚΑΡΕ- ΚΑΡΕ, Η “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΞΙΜΟΥ”


 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” -ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ- ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ. ΚΑΡΕ- ΚΑΡΕ, Η “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΞΙΜΟΥ” ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ. Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Της Αλκμήνης Θεμιστοκλή για την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Ήρθαν πάλι νύχτα για να συλλάβουν τον Στέφανο Χίο, την ώρα που εργαζόταν. 

Στην αστυνομική επιχείρηση της Κρατικής Ασφάλειας, υπολογιστικά και κατά ασφαλείς πηγές, έλαβαν μέρος πάνω από 25-30 αστυνομικοί.

Για την επιχείρηση που εκπονήθηκε και σχεδιάστηκε από το Μαξίμου, επιστρατεύτηκαν υπηρεσιακές μηχανές, συμβατικά της Ασφάλειας Αττικής, ομάδες Δίας, ένα ταξί με συμβατικούς αριθμούς, δίτροχα με έναν αναβάτη και πεζοί αστυνομικοί με πολιτικά. 

Η ισχυρότατη δύναμη της Ασφάλειας, υπό τις εντολές του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, επιδίωξε να συλλάβει τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο και τον εκδότη της εφημερίδος και υπεύθυνο της ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ.

Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ ακροβολίστηκαν και ανέμεναν για την έξοδο του δημοσιογράφου από την εφημερίδα του, χρονιάρες μέρες. Για να μην κάνει και αυτός και ο υπεύθυνος έκδοσης,  Πρωτοχρονιά με την οικογένειά τους.

Άλλωστε ο νόμος, δεν δείχνει… οίκτο για τους κατά φαντασίαν και χαλκευμένους παραβάτες που πρέπει να λογοδοτήσουν, επειδή σηκώνουν κάθε μέρα ψηλά το αυθεντικό, πρωτογενές, αιχμηρό και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, τη σημαία της αλήθειας και της συνταγματικά κατοχυρωμένης ελευθερίας του Τύπου, η οποία στη δύστυχη Ελλάδα, έχει πάει περίπατο.

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Όμως για τον απλό Λαό, τη μεσαία αστική τάξη, τον επαγγελματικό χώρο των βιοπορισθέντων καθημερινά Ελλήνων πολιτών, αποτελεί νάμα και “ίαση” από τις πληγές της καταπιεστικής και φασιστικής πυραμίδας των κοινοβουλευτικών επίορκων και των διορισθέντων πολιτικάντηδων που πλουτίζουν καθημερινά, πάνω στο σαμάρι το δικό μας.

Ο νόμος δεν διαχωρίζει θύτες και θύματα. Ο νόμος και η δικαιοσύνη, είναι… αδέκαστοι. Οι καλοί μέσα, οι κακοί έξω.

fotoi-exofillo-elas

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, το ξημέρωμα της 27ης Ιουλίου, δέχτηκε δολοφονική επίθεση έξω από το σπίτι του. Οι δράστες ήθελαν να τον στείλουν στον άλλο κόσμο γιατί λέει και γράφει την αλήθεια. Αλλά ατύχησαν, με αποτέλεσμα η δημοσιογραφική ομάδα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ να κινηθεί και να φθάσει μετά από ακριβώς 48 ώρες σε πληροφορίες που προσέγγιζαν το περιβάλλον των δραστών και τους πιθανούς ηθικούς αλλά και φυσικούς αυτουργούς. Ως ηθικοί αυτουργοί προσεγγίζονται γνωστά πρόσωπα από το περιβάλλον της κυβερνώσας παράταξης και του μαφιόζικου παρακράτους που την περιστοιχίζει. Κάποιοι από αυτούς , “ταμίες” της Μαφίας, εικάζεται ότι σήμερα είναι νεκροί στον αιματηρό πόλεμο των συμμοριών της Ελληνικής Κόζα Νόστρα.

Τα στοιχεία έχουν τεθεί υπόψιν με έγγραφες αλλά και προφορικές καταθέσεις στην Υποδιεύθυνση Εγκλημάτων Κατά Ζωής, όμως μέχρι σήμερα δολοφόνοι και εγκέφαλοι, παραμένουν ασύλληπτοι, με την αστυνομία επισήμως να ενημερώνει ότι ἕν οἶδα, ὅτι οὐδέν οἶδα. 

Πλήρης ενημέρωση για τα τεκταινόμενα και την τελική απόληξη της αστυνομικής επιχείρησης , κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Στα καρέ που βλέπετε, καταγεγραμμένες εικόνες από την “επιχείρηση Μαξίμου”.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις