Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ. Ο ΠΑΠΑΣ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ;;;(Βίντεο)


 Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Έχει εμπνεύσει εκατοντάδες βιβλία, σενάρια ταινιών, θεατρικά έργα. Ανά τους αιώνες αποτελεί το σκηνικό θεωριών συνομωσίας, δεκάδες ερευνητές συρρέουν για να βρουν κάποιο μυστικό. Το Βατικανό παρά τη μικρή του έκταση,

έχει καταφέρει και απασχολεί τη παγκόσμια κοινότητα και έχει δημιουργήσει ένα θρύλο γύρω από το όνομά του.

Στοιχεία για την ύπαρξη εξωγήινων, για τη δημιουργία του κόσμου, μυστικά για βιολογικά όπλα όπλα και επιδημίες που μπορούν να αφανίσουν την ανθρωπότητα. Αυτά είναι μερικά μόνο από όσα ακούγονται κατά καιρούς, αλλά τι υπάρχει στη πραγματικότητα κάτω από το Βατικανό;

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ. Ο Πάπας θυσιάσει παιδιά στο υπόγειο του Βατικανού

 

Τα αρχεία της δίκης των Ναϊτών Ιπποτών, που ξεκίνησε το 1307. Το μοναστικό τάγμα των Σταυροφοριών έπεσε θύμα, όπως ισχυρίζονται πολλοί, του χρέους που είχε συσσωρεύσει έναντί τους ο γάλλος βασιλιάς Φίλιππος Δ’, ο οποίος διέταξε στις 13 Οκτωβρίου 1307 να εξαφανιστούν από τον κόσμο. Ο Πάπας Κλήμης Ε’ αφόρισε τους Ναΐτες, αν και από τα πρακτικά της δίκης πληροφορήθηκε ο κόσμος ότι ο ποντίφικας ήθελε να τους συγχωρέσει, μόνο που εξαναγκάστηκε στον αφορισμό τους από τον Φίλιππο.

Το μοίρασμα του Νέου Κόσμου από τον Πάπα.

Στις 4 Μαΐου 1493, έναν χρόνο μετά την ανακάλυψη της νέας ηπείρου από τον Χριστόφορο Κολόμβο, ο Πάπας εκδίδει τη βούλα «Inter Caetera» που εκχωρεί τα νέα εδάφη στην Ισπανία, αφήνοντας το ανατολικό κομμάτι της αμερικανικής ηπείρου (τη σημερινή Βραζιλία) στα χέρια των Πορτογάλων.

ΣΑΤΑΝΑΣ – ΕΝΑ ΕΡΠΕΤΟ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ;!!

Lucifers Temple – Inside the Vatican (R$E)

THE VIDEO the VATICAN DOESN’T WANT YOU TO SEE! Enthronement of Satan (9/26/2015)

Τα αρχεία της δίκης του Γαλιλαίου

Ο πρωτεργάτης της Επιστημονικής Επανάστασης είχε δεχτεί την εκκλησιαστική επίπληξη και παλιότερα (1616), είχε γλιτώσει όμως τις διώξεις λέγοντας πως επειδή συζητά την ηλιοκεντρική ιδέα δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι την ασπάζεται κιόλας. Για τον Πάπα Ουρβανό Η’ όμως τέτοιες δικαιολογίες δεν περνούσαν, κι έτσι η νέα παπική έρευνα τον έκρινε ένοχο ως αιρετικό.

Αλληλογραφία που διατηρούσε ο Μιχαήλ Άγγελος με τον Πάπα

Ο ΜΙχαήλ Άγγελος είχε επικοινωνία με τον Πάπα, και συχνά του εξέφραζε τις φοβίες του περί της ασφάλειας του. Του ζητούσε επίμονα, φρουρούς για να τον προστατεύσουν.

Σύγχρονοι ιστορικοί πιέζουν το Βατικανό για ελεύθερη πρόσβαση στα αρχεία του, καθώς και τα αρχεία της εποχής που το Βατικανό συνεργαζόταν με τον Μουσολίνι και τον Χίτλερ.

Ο Πάπας θυσιάζει παιδιά κάτω από το Βατικανό

Pope sacrificing children underneath the Vatican Undeniable proof

Μυστικά αρχεία του Βατικανού: Οι επιστήμονες επίλυσαν το μυστήριο μιας περγαμηνής (ΦΩΤΟ)

Οι ειδικοί ανακάλυψαν το λόγο που εμφανίστηκαν μωβ σημάδια τα οποία κατέστρεφαν το έγγραφο.

Μια ερευνητική ομάδα από το Πανεπιστήμιο της Ρώμης, στην Ιταλία, υπό την ηγεσία της Λουσιάνα Μιλιόρε δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο αναφέρεται ότι ανακαλύφθηκαν ποιοι μικροοργανισμοί κατέστρεψαν μέρος μιας περγαμηνής του δέκατου τρίτου αιώνα.

Το έγγραφο το οποίο, σήμερα, φυλάσσεται στο Μυστικό Αρχείο του Βατικανού, αναφέρεται στην ιστορία στρατιώτη Λορέντζο ντα Φανέλλο, που έγινε γνωστός, ως Laurentius Loricatus, τον οποίον τιμά η Αγία Έδρα.

https://www.paraskhnio.gr/wp-content/uploads/2017/09/%CE%9B%CE%BF%CF%81%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B6%CE%BF-%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%A6%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%BF.jpg

Συγκεκριμένα, το 1205, ο Ντα Φανέλλο σκότωσε τυχαία έναν άνθρωπο και κατέφυγε σε μια σπηλιά, όπου και έμεινε για τα επόμενα 34 χρόνια, όπου επανειλημμένα αυτοτιμωρείτο για να σωθεί από τις αμαρτίες του. Το 1244, καταγράφηκε η ιστορία του στο υπό μελέτη υλικό, όπου «βρήκαμε θαλάσσια μικρόβια», μια περίσταση που «ήταν απολύτως εκπληκτική», δήλωσε η Μιλιόρε.

Για αιώνες, τέτοιου είδους κείμενα που ήταν γραμμένα σε δέρματα ζώων, αποθηκεύονταν μέσα σε θαλασσινό αλάτι για να αποφεύγεται η σήψη τους, αλλά μερικά ζωικά έγγραφα προστέθηκαν αλάτι στη θάλασσα για να αποφευχθεί η σήψη τους, αλλά μερικά halobacteria αντιστάθηκαν στη διαδικασία αυτή και, καθώς «χρειάζονται φως για να αναπτυχθούν», τα πιο κατεστραμμένα μέρη ήταν «αυτά που ερχόταν περισσότερο σε επαφή με το φως, δηλαδή η πρώτη και η τελευταία σελίδα του κυλίνδρου, καθώς και τα περιθώρια», δήλωσε η επικεφαλής της έρευνας.  έρευνας.

https://www.paraskhnio.gr/wp-content/uploads/2017/09/%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%AE.jpg

Αυτή η διαδικασία και η υψηλή υγρασία του Ρωμαϊκού Κάστρου του Σαν Άντζελο, όπου βρέθηκε η περγαμηνή, προκάλεσαν την εμφάνιση μοβ κηλίδων. Η ανακάλυψη αυτής της διαδικασίας καταστροφής θα συμβάλει στη δημιουργία καλύτερων διαδικασιών αποκατάστασης και συντήρησης άλλων παλαιών αρχείων.

5 ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ | WEIRDO
HISTORY CHANNEL~ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ~(1Ο ΜΕΡΟΣ)

 

Είναι βαριά η αμαρτία και πολύ βαριά τα εγκλήματα των καθολικών επισκόπων σε βάρος χιλιάδων παιδιών σ όλο τον κόσμο. Η Καθολική Εκκλησία, εμφανίζεται αδύναμη να ξεκαθαρίσει τις γραμμές της από ανθρώπους που εγκληματούν σε βάρος παιδιών. Το Βατικανό έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη γιατί φαίνεται ότι γνώριζε κατά καιρούς πρόσωπα και πράγματα αλλά δεν προχωρούσε στο ξεκαθάρισμα και στην καταγγελία συγκεκριμένων ιερέων. Για μία ακόμα φορά καταγγελίες (για γνώση) στρέφονται και κατά του σημερινού Πάπα Φραγκίσκου. Το πρόβλημα είναι τεράστιο αν μετρήσει κανείς τον μεγάλο αριθμό ιερέων παιδεραστών. Πολλοί από τους οποίους θα ήταν σίγουρα θύματα βιασμού σε μικρή ηλικία.

Βατικανό: Ο παιδεραστης αρχιεπίσκοπος είχε 100.000 βίντεο και φωτογραφίες με παιδιά

Για «τρομακτικές εικόνες» κάνει λόγο η εφημερίδα Corriere della Sera

Νέα διάσταση στο ήδη μεγάλο σκάνδαλο με τη σύλληψη Πολωνού αρχιεπισκόπου στο Βατικανό για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας δίνουν οι πληροφορίες που δημοσιεύει την Παρασκευή η ιταλική εφημερίδα Corriere della Serra.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στον υπολογιστή του Γιόσεφ Βεσολόφσκι βρέθηκαν 100.000 βίντεο και φωτογραφίες παιδιών, πολλά εκ των οποίων είναι θύματά του.

Η εφημερίδα κάνει λόγο για «τρομακτικές εικόνες» τις οποίες ο Πολωνός διπλωματικός αντιπρόσωπος, νούντσιος του Βατικανού, είχε μεταφορτώσει τόσο σε υπολογιστή της καθολικής αντιπροσωπείας στον Άγιο Δομίνικο, όσο και στον προσωπικό του φορητό υπολογιστή.

Ο 66χρονος ιερέας παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό στην Αγία Έδρα με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων και κατοχής παιδοπορνογραφικού υλικού. Όπως διαρρέει από το παπικό κρατίδιο «τα αδικήματα διεπράχθησαν σε συνέργεια με πρόσωπα τα στοιχεία των οποίων παραμένουν ακόμη άγνωστα».

Για τον λόγο αυτό οι έρευνες έχουν ήδη επεκταθεί στην Κόστα Ρίκα, στο Ουζμπεκιστάν και σε χώρες της Αφρικής όπου ο συγκεκριμένος υψηλόβαθμος καθολικός κληρικός είχε τοποθετηθεί ως διπλωματικός αντιπρόσωπος πριν μεταβεί στην Δομινικανή Δημοκρατία.

 

Ο πρώην ιερέας αποκαλύπτει παιδόφιλους στην Καθολική Εκκλησία και εκείνους που τους προστατεύουν.

Former Priest reveals pedophiles in the Catholic Church and those who protect them

Βατικανο – Εξωγηινοι – Νεα Παγκοσμια Ταξη – Μερος Α’

ΒΑΤΙΚΑΝΟ : ΑΠΟΡΡΗΤΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ – TRAILER (GREEK SUBS)

THE POPE SPEAKS FROM THE MOUTH OF A SNAKE!

Pope Francis Declares Lucifer As God

Warning To Christians Everywhere! – ‘Come out from her my people’ Revelation 18:4

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις