Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

video - 2 NEKPOI - Μαδρίτη: Αυτή ήταν η αιτία της έκρηξης με νεκρούς και τραυματίες

 Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από την έκρηξη σε κτίριο στο κέντρο της Μαδρίτης, δήλωσε ο δήμαρχος της ισπανικής πρωτεύουσας, προσθέτοντας ότι η έκρηξη προήλθε από το εσωτερικό του κτιρίου και μάλλον οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου.

Πηγή φωτο: elpais.com

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε στο κέντρο της Μαδρίτης πριν από λίγο, αφήνοντας πίσω της νεκρούς και τραυματίες. Πού οφείλεται.

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Ο δήμαρχος της Μαδρίτης, Χοσέ Λουίζ Μαρτίνεζ Αλμέιδα, τόνισε πως οι πρώτες πληροφορίες από την ισχυρή έκρηξη που έπληξε την ισπανική πρωτεύουσα το απόγευμα της Τετάρτης, κάνουν λόγο πως οφείλεται σε διαρροή αερίου.

​Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε νωρίτερα στο Calle Toledo, σε δρόμο στο κέντρο της Μαδρίτης, με αποτέλεσμα να χάσουν τις ζωές τοθυς τουλάχιστον δύο άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι έξι.

Εδώ και ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης για την ανεύρεση παγιδευμένων ατόμων, ενώ στο κέντρο της πόλης καταγράφονται εικόνες χάους.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο κανάλι La Sexta ότι η έκρηξη σε κτίριο στη γειτονιά Πουέρτα ντε Τολέδο έχει επηρεάσει τέσσερις ορόφους κτιρίου, ενώ μέρος του έχει καταρρεύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις