Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

(video) Ξύπνα Ελληνα....Σου έκοψαν και τη Πρωτοχρονιά και αυτοί πίνουν και διασκεδάζουν.. Ξύπνα Ελληνα....Σου έκοψαν και τη Πρωτοχρονιά και AYTOI πίνουν και διασκεδάζουν..


 Την ιδια ωρα που απαγορεύουν στον Ελληνα να γιορτάσει την Πρωτοχρονιά και τον ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ απο τις δέκα το βράδυ με περιορισμό εως 9 ατομα Εργολάβοι και φίλοι της Κυβέρνησης Εφοπλιστές κ.α  θα διασκεδάζουν θα τρώνε και θα πίνουν 100 άτομα στον Αστερα της Βουλιαγμένης. Την ιδια ωρα σου βαζουν στη Τηλεόραση εκπομπές με παρτυ και τραγούδια με 60 ατομα στο τηλεοπτικό γλέντι ..Ποσο δούλεμα θέλεις ακόμη για να ξυπνήσεις και να διεκδικήσεις την ελευθερια σου??

Το εκαναν και την παραμονή Χριστουγέννων…Αρκετοι ΣΕΦ και πανάκριβα Φαγητά και αλλα εδέσματα τα προετοίμαζαν την Παραμονή Χριστουγέννων.Tα ιδια και για σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς για να υποδεχθούν το 2021.

Κάποιοι εχουν το προνόμιο να  γλεντάνε και  ο Χαρδαλιάς με το Μητσοτάκη στέλνουν τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ  αστυνομικούς να χτυπάνε τους πολίτες στον Ασπρόπυργο η εκαναν επεμβάσεις σε Σπίτια Ελλήνων γιατι συγκεντρώθηκαν πάνω απο 9 άτομα η γλεντούσαν με μουσική!!!

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Ουτε στα Τηλεοπτικά Μπουζούκια τολμάνε να πανε … Εκει δηλώνουν οτι κάνουν Τεστ και μπορούν να ειναι κοντά να αγκαλιάζονται και να τραγουδούν..Γιατι δεν ανοίγουν ολα τα Νυχτερινά Κέντρα η εστίαση και το Λιανεμπόριο και να πηγαίνουν οσοι εχουν αρνητικά Τσετ? Γιατι αυτή η εξαίρεση σε ποιο Νομο την είδαν?  Μονο τους Έλληνες στα σπίτια τους τους Φυλακίζουν και τους Τρομοκρατούν….

Δειτε το VIDEO απο το 43 λεπτο και μετα και ακούστε τα απο την Αμέλια Αναστασάκη στο Ανατρεπτικό Δελτίο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις