Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

video - H ΨΕΥTOKPATIA TOY ΚΟΡΩNOKPATOYΣ


 Όπως έχουμε σταθερά συνηθίσει να μας ενημερώνουν οι άνθρωποι που δεν έχουν καμια σύγκρουση συμφερόντων, έτσι και τώρα ο διευθυντής τη Moderna μας ανήγγειλε πως ο κοροϊδοϊός θα παραμείνει για πάντα. Πράγμα που υποδηλώνει πως περάσαμε από την εποχή των διάσπαρτων σχημάτων τους “πρόβλημα-αντίδραση-λύση” στην εποχή της μονιμοποίησης τους. Πάντα, δηλαδή, θα απειλούμαστε από τον ιό και θα παίρνουμε μέτρα ώσπου να μας προσφέρουν το νεο εμβόλιο. 

Βλέπεις αυτός ο ιός μπαλαντέρ τους επιτρέπει να έχουν και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ατόφια, ενώ όταν μπεις στην προσομοίωση, όλα επιτρέπονται. Μπορείς να παρεις μέχρι και ερασιτέχνες από Μεξικάνικη σαπουνόπερα και να τους βαφτίσεις υπουργούς που διαχειρίζονται κρίσεις και διανέμουν ανεξέλεγκτα ενέσεις. Η σε μια χρονιά που τίποτα το ξεχωριστό δεν έχει συμβεί από θανάτους να σκάβεις τάφους και να έρχονται ξένα πρακτορεία να διασπείρουν παγκόσμια τα νέα της κορωνοτραγωδίας.

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Εν τω μεταξύ φυσικά βλέπουμε τις τεχνολογίες συνεχώς όπως τα drones της αστυνομίας που είναι πλέον απαραίτητα μιας και δεν μπορούν να έρθουν κοντά οι άνθρωποι. Αυτά ήδη παρουσιάζουν εξαιρετικές δυνατότητες με τεχνητής νοημοσύνη για να ακολουθούν ανθρώπους και να αποφεύγουν εμπόδια. Όλα την ώρα που σε κάθε πλαίσιο κάθε ηλικίας άνθρωπος εκπαιδεύεται με ερεθίσματα που τον κάνουν συμβατό με τη νέα εποχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις