Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

VIDEO - ΤΣΙΠΡΙΣTAN MHTΣΟΤΑΚΙΣΤΑΝ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ KAMΠΑΛΙΣΤΑΝ

 Σε αυτό το μεγάλο σχέδιο του ανεξέλεγκτου, μαζικού και πολυποίκιλου αποικισμού της Ευρώπης και κυρίως της Ελλάδος δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε πόσο καλά ενορχηστρωμένο είναι

τόσο σε επίπεδο ατόμων όσο και βάθος χρόνων. Ο ένας λαγός μετά τον άλλο αναλαμβάνει τα ηνία και συνεχίζει το έργο που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κι αυτό το ευνοεί ο ιός.

Ένα έργο που έχει τραγικές συνέπειες σε πολλά επίπεδα, από την γενετική ανάμιξη των πληθυσμών, ως την καταστροφή κάθε κουλτούρας με σημαντικοτερη την Ελληνική και τους κινδύνους ασφαλείας. Παράλληλα όλα τα προηγούμενα χρόνια οι ελεγκτές της πληροφορίας, άλλωστε, είχαν καταστήσει σαφές ότι αυτό το θέμα δεν πρέπει να αγγίζεται γι’αυτό και χρησιμοποιούσαν τη λέξη ρατσιστής με τον ίδιο τρόπο που λένε τώρα τη λέξη αρνητής.

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Όπως πάντα σε αυτό το μεγάλο πλάνο οι ρίζες πηγαίνουν βαθιά στο χρόνο και βλέποντας το έργο του κόμη Κούντενχοφ Καλέργκι ξετυλίγεται ένα μπαραζ συνδέσεων που δείχνουν πόσο επιμελώς η χώρα μας μπροστά στα μάτια μας έχει μπλεχτεί σε μια ακόμα τρομερή πλεκτάνη ξέρεις ποιανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις