Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

video - ΣΤΑ XNAPIA THΣ ΑΟΡΑΤΗΣ ΠΗΓΗΣ TOY AOPATOY EXΘPOY

 Ενώ κάθε μέρα οι αποκαλύψεις είναι πρωτοφανείς και όλο και περισσότεροι παύουν να τρομάζουν με αυτό τον υπεριό οι κυβερνήσεις ανα τον κόσμο εν παραλλήλω επιμένουν να επιβάλλουν όλο και

αυστηρότερα μέτρα και εγκλεισμούς. Σαν συνέπεια έχει διάφορες από αυτές να είναι σε κατάπτωση και σε ορισμένες χώρες έχουν ξεκινήσει επεισόδια. Με αποκορύφωμα την Ολλανδία όλη που έχουν βάλει φωτιά μεχρι και σε ένα κέντρο από εκείνα που έκαναν ψευτοτεστ.

Ως προνοητικό πνεύμα λοιπόν ο κούλης και για να μας προστατέψει από τη διασπορά του μεταϊου αυτού, αφού πήρε τα μέτρα του, πρώτα καθόρισε τους κανονισμούς με τους οποίους θα μας δίνει την άδεια να συνερχόμαστε, και στη συνέχεια το απαγόρευσε εντελώς. Για να είμαστε ευγνώμονες σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνει κανένα “βήμα πίσω” αν μπολιαστούμε.

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Κι έτσι λοιπόν η ολοκληρωτική του ατζέντα εξαπλώνεται φοβερή και ανυποχώρητη μπροστά στα μάτια μας με τρόπους ως και χειρότερους από ότι είχαμε φανταστεί. Μέσα στα πολλά της πλοκάμια που πάνε να αρπάξουν τη νόηση μας, εμείς με ακρίβεια διακρίνουμε την κοινή αρχή και το κυρίαρχο μέσο της παρατηρώντας πως η αντίληψη αυτού είναι το σκαλί που θα μας οδηγήσει σε οψεις της ζωής μας που ποτέ αυτός δεν θα ήθελε να κοιτάξουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις