Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

ZΩΝΤΑΝΗ EIKONA TΩΡΑ - ΗΠΑ: Πυροβόλησαν γυναίκα μέσα στο Καπιτώλιο - ΗΠΑ: ΒΙΝΤΕΟ από την εισβολή υποστηρικτών του Τραμπ στο Καπιτώλιο


Μετά την εμπρηστική ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ μπροστά σε χιλιάδες υποστηρικτές του όπου υπογράμμισε ότι δεν θα παραιτηθεί ποτέ και έκανε λόγο για εκλογική νοθεία, ακολούθησε ένα χάος. Υποστηρικτές του συγκρούστηκαν με αστυνομικούς και αρκετοί ήταν αυτοί που έσπασαν τα οδοφράγματα ασφαλείας με κάποιους να καταφέρνουν να εισβάλουν στο Καπιτώλιο. Η αστυνομία φυγάδευσε τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς που αντιτάχθηκε στην εντολή Τραμπ να μην επιτρέψειτην επικύρωση του εκλογικού αποτελέσματος και τη νίκη του Μπάιντεν.

Σύμφωνα με τα βίντεο που έρχονται στη δημοσιότητα, οπαδοί του Τραμπ εισέβαλαν στο κτίριο και οι αστυνομικοί τους υποδέχτηκαν με προτεταμένα όπλα. Ένας οπαδός του Τραμπ έφθασε στην αίθουσα ολομέλειας και φώναξε "ο Τραμπ κέρδισε τις εκλογές".

 

.


 Γυναίκα φέρεται να δέχθηκε πυροβολισμό μέσα στο Καπιτώλιο και να τραυματίστηκε σοβαρά στο στήθος, σύμφωνα με το CNN που επικαλείται δύο πηγές με γνώση του περιστατικού. Οι πηγές δεν προσέφεραν περαιτέρω πληροφορίες από τις συνθήκες του πυορβολισμού. Η κατάστασή της φέρεται να είναι κρίσιμη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις