Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021

2S7 Pion – 2S4 Tyulpan: «Κόβουν την ανάσα» βολές από τους σοβιετικούς «ισοπεδωτές πόλεων» [vid]


 Η Ρωσία τα τελευταία χρόνια έχει επαναφέρει σε λειτουργία τα τερατώδη πυροβόλα όπλα του Κόκκινου Στρατού, τα οποία έχουν τεράστιες καταστροφικές δυνατότητες, με αρκετούς αναλυτές να αναφέρουν ότι τα πυροβόλα αυτά, όπως το 2S7 Pion ή το 2S4 Tyulpan, είναι ικανά να «ισοπεδώσουν πόλεις» .

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε, τα πυροβόλα αυτά εκτελούν βολές και αποδεικνύουν τους λόγους για τους οποίους τρόμαζαν τη Δύση, κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι ικανά να εκτοξεύσουν βλήματα με πυρηνική κεφαλή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πυροβόλα 2S4 και 2S7 δίνουν στους Ρώσους έναν πιο βιώσιμο και οικονομικό τρόπο για τη διεξαγωγή μπαράζ πυροβολικού, το οποίο θα μπορούσε να επικεντρωθεί σε πιο εξειδικευμένους στόχους, σε μια περίοδο που η ανάπτυξη ρωσικής τεχνολογίας σε τέτοια οπλικά συστήματα έχει «μείνει πίσω».

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!


Το 2S4 Tyulpan χρησιμοποιεί βλήματα των 240 χιλιοστών, αλλά και βλήματα υψηλής εκρηκτικής ύλης, ενώ μπορεί να εξοπλιστεί με πυρηνικά και είναι το μεγαλύτερο οπλικό σύστημα της κατηγορίας του, ενώ από την άλλη το 2S7 Pion εκτοξεύει βλήματα. 203 χιλιοστών.

Δείτε πλάνα από τις βολές τους:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις