Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

EIMAΣΤΕ ΣTO XEIΛΟΣ TOY ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ TON ΚΟΣΜΟ;;; ΓEMIZEI ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ “ΒΑΤΡΑΧΙΑ” – ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΡΑ

 


ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΧΙΟΥ

Είναι πολύ πιθανόν να γνωρίζουν κάτι οι Γάλλοι και αποστέλλουν τώρα σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο την αρμάδα τους, αφού οι Τούρκοι παίζουν πάλι τα γνωστά παιχνίδια τους σε μια προσπάθεια να εκβιάσουν την Αθήνα με τα παράλογα αιτήματα τους.

Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, δύο πλήρως εξοπλισμένες αμφίβιες ομάδες μάχης θα αναπτυχθούν κατά πάσαπιθανότητα το αμέσως επόμενο διάστημα στην Α. Μεσόγειο κοντά στην Κρήτη.

Η φρεγάτα ΥΔΡΑ (F 452) θα συνοδεύει το γαλλικό αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle που θα αποπλεύσει από την Τουλόν την ερχόμενη βδομάδα, από την αρχή της αποστολής του, μαζί με μια βελγική φρεγάτα και αμερικανικό αντιτορπιλικό.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!

Η μία ομάδα περιλαμβάνει το γαλλικό αεροπλανοφόρο “Charles de Gaulle” και η άλλη το ελικοπτεροφόρο “Tonnere”, απέπλευσε στις 18 Φεβρουαρίου από την Τουλόν.

Η ουσία είναι πως ενώ η τουκρική προκλητικότητα έχει παρελθόν, για πρώτη φορά υπάρχει τόσο μεγάλη κινητοποίηση από τον γαλλικό παράγοντα. Το Τσεσμέ είναι η αρχή του πολέμου; Για ποιο λόγο τα σκοτεινά κέντρα της Κυβέρνησης κρατούν το θέμα πολύ χαμηλά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις