Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της Zeus+Dione που ανήκε στη MAPEBA MHTΣOTAKH


 Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε στην εταιρεία «Zeus + Dione», το βράδυ της Τετάρτης. Μέτοχος της εταιρείας ήταν η Μαρέβα Μητσοτάκη η οποία είχε ανακοινώσει ότι αποχωρεί, το περασμένο καλοκαίρι.

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγιναν τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας «Zeus+Dione» που ανήκε στη σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη.

Άγνωστοι τοποθετήσαν γκαζάκια έξω από τα γραφεία της εταιρείας στην οδό Τάκη 6, στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές από την έκρηξη που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Πρόκειται για δεύτερη φορά που τα γραφεία της εταιρείας γίνονται στόχος επίθεσης, καθώς ανάλογη ενέργεια είχε σημειωθεί ακριβώς πριν τρία χρόνια και συγκεκριμένα στις 12 Φεβρουαρίου 2018.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!


Την εταιρεία «Zeus+Dione» είχε δημιουργήσει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι–Μητσοτάκη.

Ωστόσο, όπως είχε γίνει γνωστό τον περσινό Ιούνιο, η κα Μητσοτάκη φέρεται να ήταν έτοιμη να προχωρήσει στην πώληση των μετοχών που διατηρούσε στην εταιρεία.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά τότε, η κα Μητσοτάκη σχεδίαζε να αποχωρήσει και από την αντιπροεδρία της οργάνωσης Endeavor στην Ελλάδα, τερματίζοντας με τον τρόπο αυτό κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα που διατηρούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις