Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

video - H MATAIOTHTA THΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ


 Ζώντας μια ζωή που μοιάζει πιο περίεργη από ταινίες φαντασίας, με ειδικούς να διασύρονται ανα ώρα που λέει ο λόγος και να δείχνουν πως η μόνη τους εξειδίκευση είναι η εφαρμογή της ατζέντας, εξουσίες που όχι μόνο είναι εκτός ουσίας αλλά δεν αποφασίζουν πλέον για τίποτα και πολίτες σε μεγάλο αριθμό πλήρως υπάκουους σε κάθε προσβολή της αξιοπρέπειας τους δεν είναι μόνο κοινό στοιχείο ο παραλογισμός αλλά και η συμμόρφωση όλων σε μια ανώτερη αυθεντία από αυτούς, δε βρίσκεις;

Μέσα στην έκπληξή μας δεν μπορούμε παρα να αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατόν όλα αυτά. Σε αυτό το επεισόδιο βγήκα από την άμεση επικαιρότητα με σκοπό να κοιτάξω λίγο περισσότερο βαθιά στο ποιά είναι τα κίνητρα, τι κάνει τους ανθρώπους και συμπεριφέρονται τόσο εξωφρενικά. Έδειξα παλιότερες κοινωνικές έρευνες όπως του Μίλγκραμ και του Ας και νεότερες οι οποίες δημιουργούν πάμπολλες αφορμές για πολύ ενδιαφέρουσα και πολυεπίπεδη ανάλυση και πιστεύω, επίσης, εξηγήσεις.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!

Kαι μιας και η υγεία είναι πολύ της μόδας τελευταία κοιτάξαμε και συγκεκριμένα τι συμβαίνει εκεί με τα αποτελέσματα των αυθεντιών. Τα παραπάνω δεν είναι χρήσιμα μόνο για την κατανόηση του τι συμβαίνει στον κόσμο αυτή τη στιγμή αλλά και επειδή ενδεχομένως σε κάποιο βαθμό είναι επιδράσεις που ενυπάρχουν ακόμα μέσα μας σε κάποιο βαθμό καθώς η παρέμβαση στο νου μας συνέβαινε από πάντα και είναι μεγάλη αλλά και γοητευτική η διαδρομή της πραγματικής απελευθέρωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις