Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

NEA BOMBA - 85χρονος στην KPHTH πέθανε 8 λεπτά μετά το εμβoλιo


 Ξεκίνησε έρευνα, τι αναφέρει η πρώτη εκτίμηση...

Ένας ηλικιωμένος περίπου 85 ετών έχασε την ζωή του σήμερα, 8 λεπτά μετά τον εμβολιασμό του

έναντι του κορωνοϊού στο ΠΑΓΝΗ του Ηρακλείου, όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης στην Κρήτη.

Ο ηλικιωμένος έκανε το εμβόλιο και οδηγήθηκε στην αναμονή όταν ξαφνικά έπεσε κάτω. Οι γιατροί έτρεξαν, του έκαναν ανάταξη, ωστόσο, πριν προλάβουν να τον μεταφέρουν στην ΜΕΘ, ο άνδρας έπαθε και δεύτερη ανακοπή και πέθανε.

Όπως τονίζουν οι πρώτες πληροφορίες, βάσει της πρώτης εκτίμησης υπάρχει ο ισχυρισμός πως μάλλον ο θάνατος δεν οφείλεται στον εμβολιασμό ούτε σε αναφυλακτικό σοκ και ότι πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο που συνέπεσε χρονικά με τον εμβολιασμό.

Όταν ο ηλικιωμένος προσήλθε στο νοσοκομείο, πήραν το ιστορικό του σύμφωνα με το πρωτόκολλο και δεν υπήρξε καμία αντένδειξη για τον εμβολιασμό. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, 8 περίπου λεπτά μετά τον εμβολιασμό ο ηλικιωμένος έχασε τις αισθήσεις του, έγινε προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης. Ο ηλικιωμένος επανήλθε για 5 λεπτά και στην συνέχεια έχασε και πάλι τις αισθήσεις του. 

Η προσπάθεια των γιατρών για να τον επαναφέρουν στην ζωή κράτησε περίπου 50 λεπτά.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!

Το γεγονός κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρό και για αυτό οι επιστήμονες του ΠΑΓΝΗ ξεκίνησαν έρευνα.

Ήδη έχει ενημρωθεί το συντονιστικό του εμβολιαστικού προγράμματος και της φαρμακοεπαγρύπνησης του ΕΟΦ και τις πλήρεις απαντήσεις θα δώσει η ολοκληρωμένη ιατροδικαστική έρευνα.


Με πληροφορίες από neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις