Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Όλο το ίντερνετ μιλά για τον Χάρη Τζωρτζάκη: Είπε σε 15 λεπτά όσα οι άλλοι δεν έλεγαν χρόνια


Χάρης Τζωρτζάκης

Ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου 2021 στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να πει όλα όσα απασχολούν την κοινωνία, ενώ άλλοι δεν έλεγαν για χρόνια.

Χάρης Τζωρτζάκης: Όσα ανέφερε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα της χώρας μας, είναι οτι όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή κάποιο σκάνδαλο, οι ευθύνες είναι πάντα ορφανές. Κάτι πάρομοιο είδαμε πρόσφατα και με την κακοκαιρία Μήδεια. Αντιθέτως, όταν υπάρχουν επιτυχίες και χαρές, είναι αρκετοί οι «πατεράδες» που τρέχουν να προλάβουν.

Η υπόθεση των βιασμών στον χώρο του θεάτρου, δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Και στο συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά και στα περισσότερα (υπήρχαν ορισμένα λάθη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αλλοιώνουν το νόημα όσων είπε) από όσα ανέφερε ο Χάρης Τζωρτζάκης, οι ευθύνες γίνονται μπαλάκι που ρίχνεται από τον έναν στον άλλον και από τη μία κυβέρνηση στην άλλη.

Το πρωί του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου 2021, ο ηθοποιός είχε ένα απίστευτο ξέσπασμα στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, «ΣΚ ΠΑΡΕΑ», εκφράζοντας ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Μίας κοινωνίας που ψάχνει τον εκάστοτε υπεύθυνο να αναλάβει τις ευθύνες του, όταν κάτι πηγαίνει στραβά, αλλά σχεδόν πάντα μένει στο «περίμενε».

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!

Ακολουθεί ένα βίντεο 16 λεπτών που αξίζει δείτε. Όσα και αν διαβάσετε, δεν υπάρχει περίπτωση να αγγίξουν τον βαθμό της εικόνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις