Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Παραλήρημα- "Μανιφέστο" από Yenisafak: "Ετοιμάζεστε για ακόμη ένα πραξικόπημα; - Όσο χτυπούν, τόσο προχωράμε"


 Παναγιώτης Νάστος 

"Διαπραγματεύεστε με εκείνους που κατέστρεψαν χθες την Οθωμανική Αυτοκρατορία για να συντρίψετε την Τουρκία σήμερα!"

Τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στο Πανεπιστήμιο του Βοσπόρου είναι μέρος μιας συνωμοσίας, μιας ρύθμισης που ξεπερνά μια χούφτα μαθητών που διαδηλώνουν. Υπάρχει μια βαθιά δομή που εκτείνεται πέρα από τον Ατλαντικό, στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, στην έδρα της τρομοκρατίας.

Μην το βλέπετε αυτό μόνο ως συμμαχία αντιπολιτευόμενων κομμάτων στην Τουρκία. Κατασκευάστηκε ένα μέτωπο παρέμβασης. Μετά τις προσπάθειες πραξικοπήματος του Δεκεμβρίου 2013 και Ιουλίου 2015, η τρέχουσα ρύθμιση έχει σχεδιαστεί σε «διαφορετική μορφή».

Ενήργησαν αφού έλαβαν το μήνυμα από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Η μυστική πρόθεση, σχέδιο, προετοιμασία μετατράπηκε σε ανοιχτή δράση.


Ποιος είναι στο μέτωπο παρέμβασης αυτή τη φορά;

Αυτό το μέτωπο περιλαμβάνει τρομοκρατικές οργανώσεις όπως το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK) και το Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα / Μέτωπο (DHKP-C), μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Fetullah (FETÖ), η οποία ήταν πίσω από την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου και πολιτικές κόμματα υπό την εποπτεία αυτών των οργανώσεων. Περιλαμβάνει επίσης το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP), εκείνους που εγκατέλειψαν το Κόμμα του Εθνικιστικού Κινήματος (MHP) και τους «συντηρητικούς αριθμούς του Καλού Κόμματος (ΙP)» που εγκατέλειψαν το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (Κόμμα AK).

Η Αρμενία, η ελληνοευρωπαϊκή συμμαχία στην Ανατολική Μεσόγειο, η Γαλλία στη Λιβύη και οι τρομοκράτες στη Συρία και το Ιράκ βρίσκονται επίσης σε αυτό το μέτωπο.

Το πιο σημαντικό, το δυτικό μπλοκ, το οποίο θεωρεί προτεραιότητα τη διακοπή της «ανόδου της Τουρκίας», είναι ο εγκέφαλος όλων


Επανάληψη της 15ης Ιουλίου. Θα προσπαθήσουν ξανά!

Ένα τόσο μεγάλο μέτωπο έχει έναν μόνο στόχο: να ανατρέψει τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και να σταματήσει την πρόοδο της Τουρκίας. Ο μεγαλύτερος στόχος είναι να τεθεί ξανά η Τουρκία υπό την εποπτεία, να την τραβήξουν στον τομέα της επιρροής, να την περιορίσουν εντός των συνόρων της Ανατολίας και να ασκήσουν έλεγχο πάνω της.

Αυτό το σχέδιο δεν έχει αλλάξει από τότε που φτάσαμε στην Ανατολία. Διεξάγουμε τον ίδιο αγώνα εδώ και αιώνες. Είναι ο 21ος αιώνας, όμως είμαστε ακόμα αναγκασμένοι να αγωνιστούμε για άλλη μια φορά στη μεγαλύτερη μάχη.

Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι μια προετοιμασία για να πετύχουν αυτό που δεν κατάφεραν να επιτύχουν στις 15 Ιουλίου 2016. Θα επιτεθούν για άλλη μια φορά στην Τουρκία. Όταν έρθει η ώρα, θα δούμε αν θα είναι όπως τον Δεκέμβριο του 2013 ή τον Ιούλιο του 2016 ή αν θα δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό.


Συντηρητική προδοσία - Πολεμούν την Τουρκία

Μετά την αποτυχία των εκδηλώσεων Gezi Park, οι αριστερές περιθωριακές ομάδες συνειδητοποίησαν ότι δεν θα μπορούσαν να επιτύχουν τον σκοπό τους μέσω βιαστικών κινήσεων ή εθνοτικών και σεχταριστικών προκλήσεων.

Κινητοποίησαν αμέσως την τρομοκρατική ομάδα FETÖ. Σκέφτηκαν ότι θα μπορούσαν να εμποδίσουν μια συντηρητική, ισλαμική  κυβέρνηση να επιστρέψει την Τουρκία στους ιστορικούς της χώρους και τον χώρο άσκησης  της εξουσίας της 

Αυτό θεωρήθηκε πιθανό επειδή η FETÖ ήταν ισχυρή, είχε διεισδύσει στο "κεντρικό σύστημα" της χώρας και ήταν υπό τον έλεγχο των ΗΠΑ / Ισραήλ. Ήταν η πιο βολική δομή.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!

Έτσι, έκαναν δράση μέσω της FETÖ.

Ξεκίνησαν με την κρίση του Εθνικού Οργανισμού Πληροφοριών (MİT). Συνέχισαν με την παρέμβαση 17-25 Δεκεμβρίου. Όταν είδαν ότι αυτό το σχέδιο δεν καρποφορούσε, επιτέθηκαν απευθείας στις 15 Ιουλίου. Πολέμησαν τον Ερντογάν. Αλλά η αναμέτρησή τους ήταν στην πραγματικότητα με την Τουρκία, με την τελευταία χιλιετία της Τουρκίας.


Διαπραγματεύτηκαν με την FETÖ για να εξαλείψουν τον Ερντογάν

Μίλησαν και διαπραγματεύθηκαν πριν από την παρέμβαση του Δεκεμβρίου 2013 με όλα τα  πολιτικά κόμματα που ήταν εναντίον του Ερντογάν, ηγέτες και όλους όσους συνεργάστηκαν με το FETÖ παρά το ότι ήταν στο κόμμα AK.

Η απόφασή τους ήταν ότι το κράτος και οι ΗΠΑ θα εξαλείψουν τον Ερντογάν. Θα δημιουργηθεί μια νέα δομή και θα είναι αυτές που θα το κάνουν. Όλα τα σχέδια και οι διαπραγματεύσεις βασίστηκαν σε αυτό. Ανατέθηκαν εργασίες. Εγινε. Θα αναλάβουν την κυβέρνηση, ενώ οι ΗΠΑ θα αναλάβουν την Τουρκία.

Εκείνοι που πήγαν στην Πενσυλβάνια πριν από τις 17-25 Δεκεμβρίου, όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτήν τη διαπραγμάτευση εμπλέκονται επίσης σε αυτόν τον νέο σχηματισμό, σε αυτήν τη νέα προετοιμασία παρέμβασης. Λοιπόν, ποιοι είναι αυτοί;


Τα ίδια στοιχεία κινητοποιήθηκαν ξανά

Δεν υπάρχει ανάγκη για μια λεπτομερή επιχείρηση πληροφοριών για να μάθετε ποιος διεξάγει διαπραγματεύσεις με την FETÖ εναντίον του Ερντογάν. Εκείνοι που κάποτε ήταν πιο κοντά στο Ερντογάν είναι επίσης μεταξύ τους.

Τώρα είναι πολύ εύκολο να προσδιοριστεί ποιοι ηγέτες, ποιοι πολιτικοί πραγματοποιούν αυτές τις συναντήσεις, ποιοι είναι τα ιδρυτικά κόμματα με βάση τις οδηγίες του, σε ποια κόμματα διορίζονται διαχειριστές, και ποιος σχεδιάζει να αναλάβει τα καθήκοντά του μετά τον Ερντογάν.


Ο φύλακας των «αρχείων» είναι πιο ισχυρός

Ποιος κρατά τα αρχεία, τα πλάνα όλων αυτών των συναντήσεων, συνομιλιών, διαπραγματεύσεων; Το FETÖ σίγουρα τα έχει όλα.

Ποιες είναι οι τρέχουσες σχέσεις της FETÖ με αυτούς τους ανθρώπους; Αυτό καθορίζεται από τον κάτοχο αυτών των αρχείων.

Τους λέει η FETÖ: «Θα αποβάλουμε τον Ερντογάν και θα σας φέρουμε στο γραφείο, αλλά αποτύχαμε. Ο Ερντογάν, το κράτος, η Τουρκία μας απέκλεισε. Αλλά είσαι ακόμα στην πολιτική. Αν πάω κάτω, θα σε πάρω μαζί μου. Θα εκθέσω αυτά τα αρχεία»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις