Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Οι γιατροί που σέβονται την επιστήμη τους τολμούν να πουν THN αλήθεια αλλά κυβέρνηση και MME στου κουφού την πόρτα…


ΑΠΟ ΤΟΝ https://evaggelatos.com/?p=18716

 Αγαπητοί φίλοι

Κυριακή 13/12/20 το Δίκτυο Ελληνισμού, του οποίου έχω την τιμή, να είμαι μέλος, οργάνωσε τηλεδιάσκεψη με σημαντικούς ομιλητές:

Συμμετείχαν:

ΙΑΤΡΟΙ:
Δημήτριος Γάκης
(τ. Διευθυντής Χειρ/κής Κλινικής Μεταμοσχεύσεων Ιπποκρατείου Γ.Νοσ. Θεσσαλονίκης, τ. Διοικητής Πανεπιστημιακού Γεν. Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ)
Δημήτρης Κούβελας
(καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας ΑΠΘ)
Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης
(MD, SM, ScD, Ιατρός Εργασίας – Επιδημιολόγος, απόφοιτος της Σχολής Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου Χαρβαρντ, επίκουρος καθηγητής στο Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της Ιατρικής Σχολής του Ομοσπονδιακού Πανεπιστημίου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.)
Μάριος Ματσάκης
(ιατροδικαστής)
κ.ά.

ΝΟΜΙΚΟΙ:
Αντώνης Παπαντωνίου
Εμμανουήλ Παπαδάκης
κ.ά.

Επίσης κατέθεσαν τις απόψεις τους οικονομολόγοι και λοιποί επιστήμονες ενώ και οι συμμετέχοντες καταθέσαμε διευκρινιστικές ερωτήσεις.
Ολόκληρη την τηλεδιάσκεψη μπορείτε, να τη δείτε στο παρακάτω βίντεο αλλά επειδή η διάρκειά του υπερβαίνει τις 5 ώρες, θα προσπαθήσω, να συνοψίσω τα σημαντικότερα σημεία:

Η βασικότερη ερώτηση που έθεσε ο καθηγητής ΔΠΘ Γιώργος Παύλος ήταν, ποιες μπορεί, να είναι οι συνέπειες για τον ανθρώπινο οργανισμό από την εισαγωγή ενός mRNA στα κύτταρά του μέσω του αναμενόμενου εμβολίου αλλά συζητήθηκε και το γενικότερο θέμα της “πανδημίας” και οι πολύπλευρες επιπτώσεις της στην κοινωνία και στην ανθρωπότητα.

Οι κοι Γάκης και Κούβελας, ενώ άλλοτε είναι λαλίστατοι, στις αρχικές τους εισηγήσεις ήταν λίγο αόριστοι και ήξεις αφίξεις μέχρι που ο δημοσιογράφος Στέφανος Δαμιανίδης τους έθεσε ευθέως την ερώτηση:

“Αν και όταν έρθει το εμβόλιο, εσείς θα το κάνετε; Ναι ή όχι;”

Οπότε απάντησαν και οι δύο κατηγορηματικά ΟΧΙ, λόγω της ελλιπούς έρευνας και των ελλιπών πληροφοριών, που τους κάνουν, να έχουν τις αμφιβολίες και τις επιφυλάξεις τους.

Ο καλύτερος ομιλητής όλων μακράν ήταν ο Δρ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ, ο οποίος δε μάσησε τα λόγια του αλλά ήταν to the point! Την ομιλία του μπορείτε, να την παρακολουθήσετε στο 1:35 κ. εξ. Τα σημαντικότερα σημεία:

1) ΥΔΡΟΞΥΧΛΩΡΟΚΙΝΗ:
Το φάρμακο υδροξυχλωροκίνη έγινε αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης στις ΗΠΑ ενώ δημοσιεύτηκε και “επιστημονική” μελέτη – απάτη, που υποστήριξε, ότι το φάρμακο οδηγούσε σε αύξηση της θνητότητας λόγω Covid. Με βάση αυτήν την ψευδοεπιστημονική μελέτη ο Π.Ο.Υ. διέκοψε αυτομάτως τη χρήση του. (Η απάτη αποδείχτηκε αλλά τίποτα δεν άλλαξε.) Μεταγενέστερες μελέτες έδειξαν, ότι το φάρμακο έχει πολύ καλά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της νόσου (σε συνδυασμό με ψευδάργυρο και αζιθρομυκίνη / και βιταμίνη C).

2) ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ:
Αναποτελεσματικό για την “πανδημία” και καταστροφικό για την οικονομία. Περίεργη και αψυχολόγητη πολιτική απόφαση.

3) ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ:
Ο ιός σύμφωνα με όλες τις μελέτες και μάλιστα με την πιο έγκυρη όλων του Γιάννη Ιωαννίδη, που δημοσιεύτηκε και από τον Π.Ο.Υ. έχει θνητότητα 0,05%, ανάλογη με αυτή της γρίπης. Σημειωτέον, ότι ο SARS-1 είχε θνητότητα 10% ενώ ο MERS 25-30%. Τους θανάτους από κορωνοϊό τους βγάζει ένα λογισμικό με βάση τα στοιχεία που εισάγονται σε αυτό, επομένως δημιουργούνται ερωτηματικά σχετικά με τους αλγόριθμους που χρησιμοποιούνται και αν τα νούμερα είναι ακριβή.

4) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ:
Η κατάσταση (στην Κύπρο) είναι ούτως ή άλλως υπό έλεγχο. Δεν υπάρχουν πολλοί ασθενείς διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ. ΄Ομως για ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο δε θα πρέπει, να δοθεί βάρος στο εμβόλιο αλλά στην πρόληψη και στη θεραπεία των συμπτωματικών ασθενών, πριν αυτοί χρειαστεί, να καταφύγουν στα νοσοκομεία.

5) ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ:
Εκτός της υδροξυχλωροκίνης που προαναφέρθηκε, υπάρχουν και τα μονοκλωνικά αντισώματα και η ιβερμεκτίνη, που δρα και προληπτικά.

6) ΕΜΒΟΛΙΟ:
Δεν υπάρχει αρκετή πληροφόρηση. Αυτό όμως που δεν μπορούμε, να γνωρίζουμε για τα εμβόλια γενετικού τύπου, είναι οι μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες παρενέργειές τους. Παρόμοια εμβόλια που έχουν χρησιμοποιηθεί σε ζώα έχουν προκαλέσει αυτοάνοσα νοσήματα. Κρατάμε τις επιφυλάξεις και τις ανησυχίες μας.

Τα εμβόλια όμως δεν έχουν εγκριθεί ούτε στην Κύπρο ούτε στην Ελλάδα. Η μοναδική μελέτη που έχει δημοσιευτεί για το εμβόλιο της Pfizer δείχνει, ότι μειώνει τα περιστατικά που έχουν ήπια συμπτωματολογία, δε λέει όμως, αν επηρεάζει εκείνα που χρειάζονται νοσηλεία στις ΜΕΘ.

Σε ζώα που είχαν κάνει εμβόλιο mRNA για κάποιον κορωνοϊό παρατηρήθηκε, ότι όταν στη συνέχεια έρχονταν σε επαφή με τον πραγματικό ιό, είχαν υπερβολική αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος και μεγάλα ποσοστά θανάτων. Αυτός ο κίνδυνος μπορεί, να υφίσταται και για τους ανθρώπους.
Το mRNA του εμβολίου είναι συνθετικό και προκαλεί αποδεδειγμένα χρόνια φλεγμονή.

7) Στο 3:39 κ. εξ. κάνει λόγο για λιγότερους θανάτους τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα το 2020 εν μέσω “πανδημίας” από την ίδια χρονική περίοδο του 2019. Επομένως δεν έχουμε να κάνουμε με έναν επικίνδυνο και θανατηφόρο ιό και δε δικαιολογούνται τα δρακόντεια μέτρα που έχουν ληφθεί.

8) Τεστ: Ανάλογα με τον τρόπο διεξαγωγής τους μπορεί, να υπάρξει μεγάλο ποσοστό ψευδώς θετικών τεστ.

Ο κος ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΚΗΣ χαρακτήρισε τα μέτρα (στην Κύπρο) λανθασμένα, υπερβολικά και καταστροφικά. Κατήγγειλε τη φίμωση των αντιθέτων απόψεων και κατέθεσε τις επιφυλάξεις του, όσον αφορά στην ακρίβεια του αριθμού των καταγεγραμμένων θανάτων από Covid (αν είναι από ή με Covid).

Διαφώνησε επίσης με την απαγόρευση τέλεσης νεκροψίας, εφόσον αυτή γίνεται με απόλυτη ασφάλεια σε άλλα μεταδοτικά νοσήματα.

Τέλος, το απολύτως παρανοϊκό του τωρινού λόκνταουν στην Κύπρο σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είναι, ότι τα πολυκαταστήματα και τα στοιχηματζίδικα παραμένουν ανοιχτά ενώ οι εκκλησίες κλειστές. Και καταλήγει: Αυτή είναι μια φριχτή κατάντια του Ελληνισμού!

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο καρδιολόγος – πνευμονολόγος Ανδρέας Γιαννουλόπουλος (εκ των διοργανωτών του Διεπιστημονικού Συνεδρίου), ο οποίος κατήγγειλε την παραπληροφόρηση και την τρομοκρατία μέσω των ΜΜΕ.
Από τα σημαντικότερα σημεία της ομιλίας του:

α) Θα πρέπει στην Ελλάδα, να οργανωθούν (και γίνεται ήδη) 12 διαφορετικές επιστημονικές ειδικότητες, για να αποφανθούν για το φλέγον θέμα της “πανδημίας” και των προεκτάσεων αυτής.

β) ΄Ηδη μετά το Διεπιστημονικό Συνέδριο ξεκίνησε και βρίσκεται σε καλό δρόμο η ίδρυση του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΖΩΗΣ (στον αντίποδα του Π.Ο.Υ.) με τη συνεργασία των περισσότερων χωρών του κόσμου. Σκοπός αυτού η φωνή της λογικής και της (πραγματικής)επιστήμης να έχει παγκόσμιο βήμα, δύναμη και κύρος και να αντιμετωπίσει την επιστημονική βαρβαρότητα της οποίας είμαστε μάρτυρες.

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ (ναύαρχος, νομικός / στο 3:02 κ. εξ.) έκανε λόγο για παγκόσμια επίθεση κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με το πρόσχημα μιας γρίπης. Είπε επίσης, ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός απαγορεύεται δια ροπάλου από το ελληνικό Σύνταγμα και τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας. Τέλος ζήτησε τη συμμετοχή όλων μας, για να καταθέσει μήνυση στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης κατά των προσώπων που μας στέρησαν την ελευθερία μας διαχρονικά και μάλιστα από το 2010.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!

΄Οταν ήρθε η σειρά μου, να καταθέσω τις ερωτήσεις μου, τις περισσότερες τις είχε απαντήσει ήδη ο κος Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης. Οπότε περιορίστηκα στις εξής:

1) Δύο Γερμανοί γιατροί (Dr Wodarg και Dr Yeadon / πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer) προσέφυγαν στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων ζητώντας άμεση διακοπή των ερευνών για το εμβόλιο, υποστηρίζοντας, ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει στειρότητα σε γυναίκες και θανάτους στο γενικό πληθυσμό. Πώς το σχολιάζετε;

ΕΠΕΙΓΟΝ! ΑΙΤΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ SARS-CoV-2 ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ.

Ο κος Γάκης συμφώνησε και είπε, ότι έχει προσυπογράψει κι εκείνος αυτήν την προσφυγή αλλά το κύριο αίτημα των γιατρών ήταν, να γίνουν περαιτέρω έρευνες και τα προβλήματα της στειρότητας και των θανάτων ήταν δευτερεύοντα.
Σχόλιο: Ουάου!

2) Ιατροί υποστηρίζουν, ότι αυτό δεν είναι εμβόλιο αλλά γονιδιακή θεραπεία. Ποιος ο λόγος να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία ο πληθυσμός για μία ίωση με θνητότητα ανάλογη της απλής γρίπης;
Ουδέποτε πήρα απάντηση.

3) Γιατροί καταγγέλουν, ότι γίνονται διασωληνώσεις ασθενών με Covid άνευ λόγου και αιτίας. Ισχύει αυτό και κατά πόσον επιβαρύνεται η κατάστασή τους, αφού έτσι διευκολύνονται και οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις;
Ουδέποτε πήρα απάντηση.

4) Σχετικά με τη γενετική τροποποίηση ο ΄Ελον Μασκ σε συνέντευξη που έδωσε είπε, ότι το συνθετικό mRNA είναι σαν λογισμικό υπολογιστή. Μπορεί να προκαλέσει οποιαδήποτε μετατροπή στον άνθρωπο, όπως π.χ. να σταματήσει τη διαδικασία γήρανσης ή ακόμα και να τον μετατρέψει σε πεταλούδα…(!!!)

https://www.facebook.com/maiandros1/videos/3677648198990725

Ο κος Γάκης απάντησε, ότι το mRNA είναι σαν μια μαγνητοταινία που μεταφράζεται σε πρωτεϊνη.

Σχόλιο: Εννοείται, ότι δε με κάλυψε. Αυτό είναι το φυσικό mRNA. Το συνθετικό όμως πέραν της εντολής που θα δώσει για το σχηματισμό κάποιας πρωτεϊνης, τι άλλο μπορεί, να κάνει; ΄Οταν μάλιστα τόσο ο ΄Ελον Μασκ όσο και γιατροί (Dr Carrie Madej) υποστηρίζουν, ότι δρα ως μικροϋπολογιστής;

Επειδή η ώρα ήταν προχωρημένη και γνώριζα εκ των προτέρων, ότι δε θα μπορούσαν, να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις (δικές μου και άλλων), ζήτησα, αν είναι δυνατόν, να κατατεθούν όλες γραπτώς, να δοθούν στους ομιλητές και να μας δοθούν οι απαντήσεις πάλι γραπτώς. Αναμένω στο ακουστικό μου!

Πάντως πρόκειται σύντομα, να ανακοινωθούν τα πορίσματα της χθεσινής συζήτησης και θα υπάρξει και συνέχεια. Εννοείται, ότι θα σας ενημερώνω για οποιαδήποτε σημαντική εξέλιξη. ΄Οποιος θέλει όμως, να παρακολουθεί live τις τηλεδιασκέψεις, μπορεί να γίνει μέλος στο Δίκτυο Ελληνισμού επικοινωνώντας μαζί μου και στέλνοντας όνομα, τόπο κατοικίας και τηλέφωνο.

Επειδή όμως παρά την επιστημονική φύση της τηλεδιάσκεψης και κατ’ επέκταση του άρθρου πάνω από όλα είμαστε Χριστιανοί, θα κλείσω με κάτι που μου παρήγγειλε, να σας μεταφέρω, ο γνωστός ιερέας:

“Το να δεχτούμε ένα ξένο mRNA στον οργανισμό μας ισοδυναμεί με παρά φύσιν ενέργεια με όλες τις πνευματικές συνέπειες, που αυτή επιφέρει.”
Και ο νοών νοείτω…

Χριστός Ανέστη, παίδες και να σκάσουν οι εχθροί μας…

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις