Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Από το ΑΠΕ - Για 5 αδικήματα κατηγορούνται οι 11 συλληφθέντες στη Νέα Σμύρνη- Ανάμεσά τους και ο άνδρας που ξυλοκοπήθηκε - H XOYNTA

ΣΧΟΛΙΟ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: ΑΜΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 11... ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!! ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!!

 Κατηγορούμενοι για πέντε αδικήματα παραπέμπονται στη δικαιοσύνη οι 11 που συνελήφθησαν την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι και ο άνδρας που ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, κάτι που καταγράφηκε σε βίντεο και προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Για τα βίντεο αυτά και τις καταγγελίες για αστυνομική βία η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για την εξακρίβωση ενδεχόμενων αξιόποινων πράξεων από αστυνομικούς.

Οι 11 συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι το βράδυ της Κυριακής με προφορική εντολή του εισαγγελέα, στον οποίο αποστέλλεται η δικογραφία που συνέταξε η αστυνομία και θα οριστεί ρητή δικάσιμος σε βάρος τους.

Με βάση την δικογραφία και οι 11 κατηγορούνται για: βία κατά υπαλλήλων, απόπειρα σωματικών βλαβών από κοινού, σωματικές βλάβες από κοινού, εξύβριση και παράβαση του άρθρου 285, που αφορά σε παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Επίσης, ο ένας κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων γιατί στην κατοχή του, σύμφωνα με την αστυνομία βρέθηκε «ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι και ένας σουγιάς», ενώ ένας ακόμα κατηγορείται και για απείθεια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις