Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Κρήτη: Νεκρός 85χρονος λίγο META το εμβόλιο – Διερευνώνται τα αίτια του θανάτου - OTAN ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ... ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.. ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!


 Ένας άνδρας 85 ετών στην Κρήτη έχασε την ζωή του λίγα λεπτά μετά την χορήγηση εμβολίου κατά του κορονοϊού, καθώς σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης σωριάστηκε ενώ περίμενε για να περάσει το απαραίτητο χρονικό διάστημα μετά τον εμβολιασμό.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το συμβάν δεν συνδέεται με το εμβόλιο. Οι εκτιμήσεις θέλουν να πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο που απλώς συνέπεσε χρονικά με τη χορήγηση του εμβολίου.

Σύμφωνα δε με τους ειδικούς, δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ κάτι αντίστοιχο απευθείας μετά τη χορήγηση εμβολίου. Οι πληροφορίες λένε πως ο ηλικιωμένος, αφού έλαβε τη δόση, περίμενε ένα τέταρτο, όπως προβλέπουν οι διαδικασίες και έπειτα έπεσε κάτω. Οι Αρχές εξετάζουν την περίπτωση εγκεφαλικού και τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής θα δείξουν ποια ήταν η αιτία.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Λίγο αργότερα, σε επικοινωνία του με το zarpanews.gr ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, τόνισε πως καμία σχέση δεν έχει ο εμβολιασμός του 85χρονου με τον θάνατό του.

Ο ηλικιωμένος που πήγε με τον εγγονό του στο νοσοκομείο σήμερα, Δευτέρα 15.02.2021, εμβολιάστηκε κανονικά, όμως λίγα λεπτά μετά, κι ενώ όλα έδειχναν φυσιολογικά, κατέρρευσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις