Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

ΑΛΗΘΕΙΑ! ΞΕΡΟΥΝ TI KANOYN; Έκλεισαν το λιανεμπόριο με 2.556 κρούσματα και μετά από 5 μήνες το ανοίγουν με 4.340 - Θα πληρώσει κανείς;


 Η κυβέρνηση ομολόγησε την αποτυχία του lockdown κι ανακοίνωσε το άνοιγμα του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα 5 Απριλίου την ώρα που χθες η χώρα ξεπέρασε τα 4.300 κρούσματα και οι διασωληνωμένοι έχουν φτάσει στον αριθμό ρεκόρ των 739.

- Οι πολίτες από τη Δευτέρα θα έχουν περιθώριο 3 ωρών την ημέρα για ψώνια είτε με click away ή click in shop στέλνοντας SMS στο 13032 

 Η επαναλειτουργία των καταστημάτων θα γίνει με μάσκες, αποστάσεις, τήρηση κανόνων υγιεινής, με έναν πελάτη ανά 25 τ.μ. και με μέγιστο αριθμό τους 20 πελάτες. Αυτό σημαίνει ότι   οι καταναλωτές θα πρέπει να κλείνουν ραντεβού για να ψωνίσουν είτε εντός είτε εκτός καταστήματος.

 Από το άνοιγμα εξαιρούνται τα εμπορικά κέντρα (malls) και τα πολυκαταστήματα, η κατάσταση των οποίων θα επανεξεταστεί την επόμενη εβδομάδα.

- Επίσης από το Σάββατο 3 Απριλίου με κωδικό 6 οι πολίτες θα μπορούν να μετακινούνται από δήμο σε δήμο αλλά μόνο τα σαββατοκύριακα. Πρόκειται, όπως είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς, για μετακίνηση για προσωπική άσκηση για τρία ατόμα ή ανά οικογένεια, με τη χρήση αυτοκινήτου ή μηχανής. 

Με λίγα λόγια σήμερα η κυβέρνηση ομολόγησε πως εδώ και 5 μήνες καταστρέφει τσάμπα τους Έλληνες και «τελείωσε» τη χώρα για το τίποτα, αφού όταν έκλεισε στις 7 Νοεμβρίου τα πάντα τα κρούσματα ήταν 2556 και  οι διασωληνωμένοι 207(!)

Μάλιστα ο υπουργός Υγείας κ.Κικίλιας τότε δήλωνε τότε πως θα ανοίξουν ξανά τη χώρα μόνο αν τα κρούσματα έχουν πέσει στα 500. Χθες είχαμε... 4.340.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Η εμμονή στο lockdown από την κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη συνιστά πλέον την πιο καταστροφική αποτυχία κυβέρνησης στη μεταπολίτευση μετά την κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου η οποία έφερε τα μνημόνια, με τον πρωθυπουργό να μπαίνει πλέον στο κάδρο των «μοιραίων» της ελληνικής ιστορίας. 

Άραγε η ταυτόχρονη οικονομική και υγειονομική καταστροφή μίας χώρας δεν συνιστά λόγο παραίτησης;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις