Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Ανατροπή με το τροχαίο στη Λιοσίων: Πήρε το αυτοκίνητο για βόλτα και κατέληξε σε... καταδίωξη


 Δεν ήταν κλεμμένο τελικά το αυτοκίνητο που χθες δημιούργησε βομβαρδισμένο τοπίο στη Λιοσίων. Νεότερα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι ο οδηγός το είχε πάρει για βόλτα που τελικά κατέληξε σε καταδίωξη. Ας δούμε τι συνέβη.

Υπάλληλος του πλυντηρίου που είχε αφεθεί για πλύσιμο η μαύρη BMW και όχι κοινός κλέφτης ήταν ο άνθρωπος που σκόρπισε τον πανικό χθες στη Λιοσίων, προκαλώντας μια κινηματογραφική καταδίωξη, τραυματίες και μεγάλες υλικές ζημιές.

Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν γρήγορα διαπίστωσαν ότι είναι υπάλληλος πλυντηρίου αυτοκινήτων που βρίσκεται ψηλότερα στην οδό Λιοσίων, και στο οποίο ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου το είχε αφήσει υπολογίζοντας να επιστρέψει να το παραλάβει σε μία ώρα.

Στο μεσοδιάστημα όμως ο νεαρός υπάλληλος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να οδηγήσει το γρήγορο αυτοκίνητο στους δρόμους της περιοχής, μόνο που ο ιδιοκτήτης του είχε τοποθετήσει σε αυτό πομπό παρακολούθησης και ξαφνικά το είχε στην εφαρμογή γεωεντοπισμού, στο κινητό του τηλέφωνο, να κινείται μακριά από το πλυντήριο!

Τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση για να καταγγείλει κλοπή, οι αστυνομικοί γρήγορα εντόπισαν το αυτοκίνητο, όμως ο νεαρός πανικοβλήθηκε και επιχείρησε να διαφύγει, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Το χρονικό του τρόμου στη Λιοσίων

Σκηνές βγαλμένες από ταινία του Χόλυγουντ διαδραματίστηκαν στη λεωφόρο Λιοσίων όταν όχημα που περιπολικά της αστυνομίας καταδίωκαν, διέφυγε της πορείας του, χτύπησε δένδρα και έναν κάδο απορριμμάτων πριν συγκρουστεί με μοτοσικλέτες.

Το Sputnik σας παρουσιάζει βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα δευτερόλεπτα της σφοδρής σύγκρουσης.

Όπως μπορείτε να δείτε, κομμάτια λαμαρίνας εκσφενδονίζονται με ταχύτητα προς το πεζοδρόμιο. Τη στιγμή εκείνη διακρίνεται ένας πεζός ο οποίος προσπαθεί να τα αποφύγει.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Το όχημα φέρεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και ξέφυγε της πορείας του τραυματίζοντας τέσσερα άτομα στο ύψος της οδού Αγίου Μελετίου.


Το αυτοκίνητο μάρκας BMW οδηγούσε υπάλληλος πλυντηρίου ενώ λίγο νωρίτερα ο ιδιοκτήτης του παρακολουθούσε την πορεία του μέσω του συστήματος GPS και πίστεψε ότι κάποιος το έκλεψε.

Ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και περιπολικά το εντόπισαν και τότε άρχισε η καταδίωξη.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας εργαζόμενος συνεργείου περιέγραψε τη στιγμή του συμβάντος λέγοντας ότι το όχημα «εκσφενδονίστηκε στην απέναντι πλευρά του δρόμου χτυπώντας κάποιες μοτοσικλέτες».

Τα πρώτα λεπτά μετά από το τροχαίο

Με βομβαρδισμένο τοπίο έμοιαζε η Λιοσίων λίγα λεπτά αφότου έγινε το τροχαίο με τους τραυματίες.


Όλα ξεκίνησαν μετά από άγρια καταδίωξη οχήματος από την αστυνομία.

Το όχημα ξέφυγε από την πορεία του, χτύπησε δέντρα κι έναν κάδο απορριμμάτων και κατέληξε πάνω σε σταθμευμένο μηχανάκι μετά από μία τρελή πορεία. 

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, από την ιλιγγιώδη ταχύτητα, που είχε αναπτυχθεί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις