Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021

Χαμός Τσίπρα-Άδωνι για τη βάπτιση: «Πλαστογραφήσατε το έγγραφο;» «Ο αδελφός σας γλίτωσε ποινή για πλαστογραφία» [βίντεο]


 Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε εξηγήσεις από τον Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με την βάπτιση στην οποία συμμετείχε, καθώς όπως ο ίδιος ανακοίνωσε έγινε νονός, είδηση που δημιούργησε αντιδράσεις από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση έχει ζητήσει ήδη εξηγήσεις, με ανακοίνωση, από τον υπουργό Ανάπτυξης για την άδεια που πήρε από την ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει την βάπτιση.

Τη στιγμή που μιλούσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γεωργιάδης μπήκε στην Βουλή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάζει «Ήρθε ο νονός; Άξιος».

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας ζήτησε από τον υπουργό Ανάπτυξης να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα του ΣΥΡΙΖΑ γύρω από την βάπτιση και την ειδική άδεια που δόθηκε, ενώ έθεσε το ερώτημα αν το έγγραφο της ειδικής άδειας ήταν πλαστό. «Ελπίζω να δώσετε απαντήσεις γιατί ετέθησαν κρίσιμα ερωτήματα. Θα δώσετε απαντήσεις στον ελληνικό λαό, όχι σε μένα. Και θα αποδείξετε σήμερα ότι δεν πλαστογραφήσατε έγγραφα, ότι δεν παραβιάσατε τα μέτρα που εσείς νομοθετήσατε. Αλλιώς δεν θα είμαι εγώ αυτός ο οποίος θα σας κατηγορήσω, θα σας κρίνουν οι πολίτες που σήμερα στερούνται δικαιωμάτων, τα οποία εσείς δυστυχώς δεν στερείστε , γιατί είστε, φαίνεται, από άλλη γενιά», είπε.

Ο κ. Τσίπρας, συνέχισε την επίθεση στον υπουργό Ανάπτυξης, λέγοντας πως «αποφάσισε να γίνει νονός στη περίοδο της πανδημίας». «Εντάξει άξιος, άξιος, είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλός νονός θα στέλνει και λαμπάδα, αλλά δεν ξέρετε πόσοι συμπολίτες μας ανέβαλαν τελετές; Και ο κ. Γεωργιάδης μας παρουσιάζει ένα παλιόχαρτο που φανερώνει αγραμματοσύνη αυτών που συνέταξαν. Να μας πείτε αν το χαρτί αυτό είναι αληθές ή πλαστό! Αν είναι αληθές να μας πείτε πόσα τέτοια χαρτιά έχετε δώσει! Αν είναι πλαστό οφείλει να καταθέσει τώρα κιόλας ο κ. Γεωργιάδης την παραίτησή του! Θα περιμένουμε απαντήσεις!», είπε και πρόσθεσε:

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

«Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως βάφτισε παιδί του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής για τις δημόσιες συμβάσεις! Λέω αν ισχύει και αν όχι να το διαψεύσει! Εδώ υπάρχει μείζον ζήτημα! Ο υπουργός Ανάπτυξης έχει στην αρμοδιότητά του τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου που λειτουργεί ως κεντρική αναθέτουσα αρχή! Θα κληθεί ο εν λόγω πρόεδρος δημοσίων συμβάσεων να ελέγξει την υπηρεσία του κουμπάρου του! Ο δημοσιουπαλληλικός κώδικας, λέει ότι κωλύεται να επιληφθεί του ζητήματος αν ο ίδιος ή συγγενείς ή πρόσωπο που τελεί σε σχέση φιλίας έχει πρόδηλο συμφέρον! Θα μείνει στη θέση του; Δεν κρίνετε ότι υπάρχει μείζον ηθικό ζήτημα; Κυβέρνηση κουμπάρων και κουμπαριάς για να διαχειρίζεστε το δημόσιο χρήμα και τις συμβάσεις. Η συμπεριφορά σας προβάλει κάθε πολίτη! Και η ανεπάρκειά σας θέτει σε κίνδυνο την υγεία κάθε πολίτη! Τους τελευταίες μήνες η κυβέρνηση έχει χάσει το έλεγχο!».11111

Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις