Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021

video - ΠΑΙΚΤΕΣ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΑΚΕΡΔΙΣΤΗ

 Κι αφού οι ειδικοί μας διαβεβαίωσαν ότι κατόπιν του μπολιάσματος θα ισχύουν οι ίδιοι κανόνες χωρίς την παραμικρή διαφορά, συνεχίσαμε στην κανονικότητα μας όπου πριν από κάθε γιορτή και αργία

αυτός ο ιός κορυφώνεται και απλώς καταλάβαμε ότι το μόνο που πρέπει να αλλάξουμε από την τωρινή μας κατάσταση είναι το να πάμε να τρυπηθούμε περιμένοντας παράλληλα να μας ενημερώσουν πόσο κρατάει η ανοσία για να ξέρουμε πότε θα είναι η ώρα να επανατρυπηθούμε επειδή ο ιός, λέει η επιστήμη ολάκερη, παραμονεύει!

Και όχι μόνο αυτό αλλά δείχνει τόσο φορμαρισμένος που αναμένεται να συνεχίσει το αήττητο σερί του τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς σύμφωνα με τις πάντα έγκυρες προβλέψεις του μεγάλου αδελφού της φαρμακοβιομηχανίας ΠΟΥ. Aυτά όμως συμβαίνουν όταν η ομάδα έχει απεριόριστο μπάτζετ όσο τα εκτυπωτικά δουλεύουν στο φουλ και δανείζουν ούτως ώστε την ίδια ώρα να ζημιώνουν τις κερατωμένες χώρες. Με αποκορύφωμα αυτών την Ελλάδα που περισσότερο από κάθε άλλη έχει να αντιμετωπίσει και το θέμα με τη λαθρομετανάστευση κάθε καρυδιάς καρυδιού ενώ παράλληλα η προδοτική ψευδοκυβέρνηση βιαιοπραγεί αδιακρίτως ενάντια στους διαφωνούντες.

Αυτό βέβαια δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη καθώς κι αυτοί, όπως όλοι, είχαν περάσει να προσκυνήσουν και να πάρουν το χρίσμα από τους εκπροσώπους του γνωστού και μη εξαιρετέου. Γι’αυτό και προωθούν τη θρησκεία που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του για την οποία δείξαμε το έθιμο παιδοφιλίας που έχουν ενώ υπενθυμίσαμε πως όλες οι εξουσίες στην Ελλάδα έχουν αποδεχτεί χρόνια τώρα στο δίκαιο μας τους γάμους από 10 ετων! Και όλοι τους είναι συντονισμένοι στον ίδιο ρυθμό γιατί όλοι απλά έχουν το ρόλο πάντα να το παίζουν διαφορετικοί μεταξύ τους, να παίζουν σκάνδαλα πριν μια αλλαγή τους και να εκπαιδεύουν τους ανθρώπους να βασίζει σε στημένους σωτήρες την ελπίδα του άρα ποτέ να μην κερδίζει. Σε αυτό λοιπόν το μαζικό ξεμπρόστιασμα της ματαιότητας του συστήματος τους, είναι μια χρυσή ευκαιρία για τη συνείδηση μας να απεμπλακεί από όλες αυτές τις νοοτροπίες και κοιτώντας μέσα μας να αρχίσουμε εμείς να χαράσουμε το δρόμο μας.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις