Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Θεσσαλονίκη: Ουρά πολιτών για τα rapid test - Φωτογραφίες, βίντεο


 Οι πολίτες στη Θεσσαλονίκη έχουν σχηματίσει μεγάλη ουρά για να υποβληθούν σε rapid test για τον κορονοϊό.

Ουρά δεκάδων μέτρων έχει σχηματιστεί στη Θεσσαλονίκη από πολίτες που έχουν μεταβεί για να υποβληθούν σε rapid test από κλιμάκια του κορονοϊού.
Οι πολίτες έχουν παραταχθεί για να υποβληθούν στο τεστ, την ώρα που η πίεση στα νοσοκομεία της πόλης εντείνεται ολοένα και περισσότερο.
Σημειώνεται ότι τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται εγκατεστημένα στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης σήμερα, Τρίτη 23, την Τετάρτη 24 και την Παρασκευή 26 Μαρτίου, ενώ θα διενεργούν rapid test στους πολίτες από τις 10:00 μέχρι τις 15:00.
Ουρά πολιτών στη Θεσσαλονίκη για τα rapid test - Sputnik Ελλάδα, 1920, 23.03.2021
Ουρά πολιτών στη Θεσσαλονίκη για τα rapid test
Ουρά πολιτών στη Θεσσαλονίκη για τα rapid test - Sputnik Ελλάδα, 1920, 23.03.2021
Ουρά πολιτών στη Θεσσαλονίκη για τα rapid test
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του grtimes.gr, στο ΑΧΕΠΑ ολοκληρώθηκε η εφημερία με 34 εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό, 155 νοσηλευόμενους και δύο άδεια κρεβάτια ΜΕΘ.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας σημείωσε χθες, Δευτέρα, πως «τα κρούσματα και στην πόλη μας έχουν μια σταθερή αύξηση τις τελευταίες εβδομάδες» χαρακτηρίζοντας, όμως, «σχετικά καλή» την εικόνα στα νοσοκομεία της πόλης.
«Αυτό δεν πρέπει να μας κάνει να μην επαγρυπνούμε και να μην εφαρμόζουμε τα μέτρα ατομικής προστασίας. Αντιλαμβάνομαι, όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι, την κόπωση του κόσμου. Αυτή η κόπωση δεν ισχύει μόνο στην πόλη μας, δεν ισχύει μόνο στην χώρα μας, ισχύει παντού στον κόσμο» προειδοποίησε ο ίδιος.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις