Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021

Θρίλερ με απόπειρα αρπαγής 16χρονου στην Πάρο: Απείλησαν να με θάψουν


 Συναγερμός σήμανε στις Αρχές στην Πάρο μετά την καταγγελία ενός 16χρονου για απόπειρα αρπαγής σε βάρος του την Καθαρά Δευτέρα. Ο 16χρονος κατήγγειλε ότι δύο άνδρες, ο ένας από την Ελλάδα και ο άλλος από τη Γεωργία, τον πλησίασαν και τον απείλησαν ότι αν δεν πάει μαζί τους θα κινδύνευε η ζωή της μητέρας του και της γιαγιάς του.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr ο 16χρονος τους ακολούθησε και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό τους. Στη συνέχεια το παιδί κατάφερε να διαφύγει πηδώντας έξω από το όχημα. Οι δύο άνδρες κυνήγησαν το παιδί και στην προσπάθεια τους να τον πιάσουν ξέχασαν να βάλουν το χειρόφρενο στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα αυτό να πέσει πάνω σε τοίχο.

"Του είπαν να μπει στο αυτοκίνητο τους και αν δεν το έκανε θα κινδύνευε η ζωή της μητέρας και της γιαγιάς του. Έτσι λοιπόν το παιδί μπήκε αναγκαστικά στο αμάξι και έκατσε στο πίσω κάθισμα. Στη διαδρομή του ζήτησαν χασίς και χρήματα επειδή είχαν ξεμείνει και όταν τους απάντησε ότι δεν έχει του είπαν ότι θα τον πάνε σε μία φυτεία με χασίς και θα τον θάψουν εκεί. Σε μία ευθεία της διαδρομής, ο γιος μου άνοιξε την πόρτα και πήδηξε έξω την ώρα που το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει", είπε η μητέρα του 16χρονου μιλώντας στο cyclades24.gr.

"Τον είδε ένας κύριος που βρισκόταν σε ένα χωράφι, του φώναξε και ο γιος μου άρχισε να πηγαίνει προς το μέρος του. Οι απαγωγείς βγήκαν από το αυτοκίνητο αλλά ξέχασαν να βάλουν χειρόφρενο και αυτό έπεσε σε τοίχο. Ο κύριος που του φώναξε κάλεσε το 100, περιπολικό πήγε στο σημείο και πήρε το παιδί στο τμήμα", σημείωσε η γυναίκα και πρόσθεσε:

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

"Αυτοί οι άνθρωποι έχουν γνωστούς στο νησί και ήδη δεχόμαστε απειλές για τη ζωή μας. Είμαστε κλειδωμένοι στο σπίτι και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Η μητέρα μου δεν θέλει να βγει έξω γιατί φοβάται ότι θα την σκοτώσουν. Ο μικρός είναι ακόμα τρομαγμένος, δεν με αφήνει να βγω από το σπίτι για να πάω στην δουλειά μου γιατί λέει ότι θα με πιάσουν και εμένα οι φίλοι και οι συμπατριώτες των Γεωργιανών".


Πηγή πληροφοριών: cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις