Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Τροχαίο στη Βουλή: Μοτοπορεία στο κέντρο της Αθήνας για τον 23χρονο Ιάσωνα

 


Με αίτημα την απονομή δικαιοσύνης για το τροχαίο δυστύχημα που έγινε έξω από τη Βουλή την Παρασκευή και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 23χρονου Ιάσωνα, πραγματοποιήθηκε μοτοπορεία στο κέντρο της Αθήνας. 

Περίπου στις 100 διανομείς με τις μηχανές τους ξεκίνησαν από την Κλαυθμώνος και κατευθύνθηκαν προς το Σύνταγμα.

Στο κάλεσμα τους για την αυθόρμητη πορεία, οι Διανομείς της Ελλάδας τονίζουν ότι από την πρώτη στιγμή του δυστυχήματος «δόθηκε η εντύπωση προσπάθειας συγκάλυψης» του τροχαίου, «καθώς αυτόπτης μάρτυρας και συνάδελφος, τραμπουκίστηκε λεκτικά από τροχονόμο».


Υπενθυμίζεται ότι το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της ασφάλειας της βουλευτού Ντόρας Μπακογιάννη, έστριψε αντικανονικά, συγκρούστηκε και παρέσυρε τον 23χρονο μοτοσυκλετιστή, ο οποίος είναι κλινικά νεκρός.

Ο Ιάσωνας δίνει ζωή σε έξι ασθενείς δωρίζοντας τα όργανά του, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, όλα τα μοσχεύματα θα δοθούν σε ασθενείς στην Ελλάδα, εκτός από τους πνεύμονες που θα δοθούν σε ασθενείς στην Ιταλία.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Ο Ιάσωνας δίνει ζωή σε έξι ασθενείς δωρίζοντας τα όργανά του, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, όλα τα μοσχεύματα θα δοθούν σε ασθενείς στην Ελλάδα, εκτός από τους πνεύμονες που θα δοθούν σε ασθενείς στην Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις