Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

Το μήνυμα Μπακογιάννη για την πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη: Άλλος... λερώνει και η Αθήνα πληρώνει - ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ: ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ... ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ!


ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ: ΣΕ ΜΙΑ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ... ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ... ΜΕ 4.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΚΑΘΑΡΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!! ΟΠΟΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ!!!

Στα όσα συμβαίνουν στην πλατεία Γεωργίου στην Κυψέλη αναφέρθηκε με ανάρτησή του στα social media ο Κώστας Μπακογιάννης. Στην πλατεία όπου τις τελευταίες ημέρες κάθε βράδυ δίνουν "ραντεβού" για διασκέδαση και ξεφάντωμα εκατοντάδες άτομα, τα οποία χορεύουν και καταναλώνουν άφθονο αλκοόλ. Μάλιστα, την επόμενη ημέρα η περιοχή θυμίζει "χωματερή" καθώς παντού υπάρχουν σκουπίδια, Ο Δήμαρχος Αθηναίων ανέβασε δύο φωτογραφίες, όπου στη μία ένας κύριος... λερώνει την πλατεία και το άγαλμα και στην άλλη τα οχήματα του Δήμου την επόμενη μέρα πιάνουν από νωρίς δουλειά για να καθαρίσουν τους δρόμους. Ο Κώστας Μπακογιάννης συνοδεύει τις φωτογραφίες με την εξής λεζάντα: "Μπράβο. Άλλος... λερώνει και η Αθήνα πληρώνει".

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις