Κυριακή 4 Απριλίου 2021

A.Γεωργιάδης: «Αυτο-χειρουργήθηκε» στο ΚΑΤ για... να μην πάει στην «περιοδεία της φωτιάς» σε Θεσ/νίκη, Πάτρα & Κοζάνη;

 Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης υπεβλήθη σε ξαφνική ελαφρά χειρουργική επέμβαση, λόγω «αίσθηση μυικής αδυναμίας», αλλά καλά πληροφορημένες πηγές από την κυβέρνηση αναφέρουν ότι αυτό ήταν απλά η αφορμή για να μην συμμετάσχει στο κλιμάκιο των

υπουργών που με εντολή του Κ.Μητσοτάκη θα επισκεφθούν Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κοζάνη για να καταστείλουν την λαϊκή οργή από το lockdown και την άρνηση της κυβέρνηση να επιτρέψει το λιανεμπόριο έστω με τα ανεκδοτολογικού περιεχομένου click away και click in shop.

Έμπνευσης του ιδίου του Αδωνι Γεωργιάδη!

Ο κ. Γεωργιάδης είχε περιπέτεια για αρκετές εβδομάδες με το πόδι του. Ωστόσο την Πέμπτη έπαθε «μια σοβαρή κρίση με αίσθηση μυικής αδυναμίας».

«Οι γιατροί εισηγήθηκαν εσπευσμένη χειρουργική επέμβαση άνευ αναβολής. Χειρουργήθηκα στο ΚΑΤ με απόλυτη επιτυχία. Ευχαριστώ το προσωπικό του όλα πήγαν καλά», έγραψε στο Twitter. 

Όντως είναι εξαιρετικά παράξενο να εισήχθη για επέμβαση μετά από εβδομάδες, που όπως λέει, είχε «μυική αδυναμία» την στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης του ζήτησε να πάει και «να εξηγήσει στους πολίτες των τριών αυτών περιοχών πόσο χαρούμενοι πρέπει να είναι που η κυβέρνηση φροντίζει για την υγεία τους»... 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Η ιστορία των «διπλωματικών ασθενειών» δεν είναι καινούρια: Ο Ε.Βενιζέλος μπήκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». «επειγόντως», τον Οκτώβριο του 2011, διαφωνώντας με την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να πάει σε δημοψήφισμα για το Μνημόνιο του 2010, λίγο πριν τις Κάννες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις