Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

F-15: Καρέ καρέ η απίστευτη κατάρριψη drone των ανταρτών Χούθι [vid]

Τις τελευταίες ημέρες έχουν αυξηθεί οι επιθέσεις των ανταρτών Χούθι της Υεμένης εναντίον στόχων στη Σαουδική Αραβία, με αποτέλεσμα η τελευταία να δίνει εντολή στα μαχητικά αεροσκάφη F-15 να πραγματοποιούν συχνότερες περιπολίες και αναχαιτίσεις των εχθρικών απειλών.

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε πριν από λίγες μέρες και έχει γίνει «viral» στο Διαδίκτυο, εμφανίζεται ένα μαχητικό αεροσκάφος F-15 της Πολεμικής Αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας το οποίο εντοπίζει και καταστρέφει ένα drone των Χούθι, με τα στιγμιότυπα να «απαθανατίζουν» καρέ καρέ την κατάρριψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα τύπου Qasef που επιχειρούν στα νότια σύνορα της Σαουδικής Αραβίας με την Υεμένη, εξαπολύονται από τις δυνάμεις των Χούθι, με στόχο να πλήξουν στρατηγικής σημασίας υποδομές και εγκαταστάσεις.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Για να αντιμετωπιστούν αυτές οι απειλές, το Ριάντ αναπτύσσει μαχητικά αεροσκάφη και στο συγκεκριμένο βίντεο το μαχητικό F-15 εκτοξεύει βλήμα αέρος – αέρος,  το οποίο διαλύει ολοκληρωτικά το drone, ενώ το σκηνικό παρατηρούν κάποιοι συνοριοφύλακες της Σαουδικής Αραβίας, οι οποίοι φαίνεται να είναι και αυτοί που βγάζουν το βίντεο.

Δείτε τα πλάνα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις