Σάββατο, 24 Απριλίου 2021

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!! Με συνοδεία «Αφρικανού δικτάτορα» ο Κ.Μητσοτάκης στο Παπανικολάου για να γλιτώσει από την λαϊκή οργή: Άγρια γιούχα

 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με συνοδεία που θύμιζε αφεντικό της ρωσικής μαφίας ή Αφρικανό δικτάτορα, (πάντως σε καμία περίπτωση πρωθυπουργό ευρωπαϊκής χώρας) 11 αυτοκινήτων, τα 9 από

αυτά πολυτελή τζιπ με φιμέ τζάμια, μηχανών και ΜΑΤ πήγε να επισκεφτεί τον «απλό λαό» στο Γενικό Νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου ήρθε αντιμέτωπος όμως με τη λαϊκή οργή, αφού η αντιδημοφιλία του έχει χτυπήσει ποσοστά ρεκόρ. 

Έξω από το νοσοκομείο τον περίμεναν εργαζόμενοι και πολίτες με ελληνικές σημαίες για να τον αποδοκιμάσουν έντονα για την κατάσταση που έχει φέρει τη χώρα υγειονομικά και οικονομικά. Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για να εγκαινιάσει νέες ΜΕΘ.

Ανάμεσα σε αυτούς που «υποδέχθηκαν» τον πρωθυπουργό και τη συνοδεία του ήταν και ομάδα υγειονομικών του νοσοκομείου Παπανικολάου. «Κικίλια, Μητσοτάκη ακούστε το καλά, οι συμβασιούχοι θα μείνουν στη δουλειά», ήταν ένα από τα συνθήματα των εργαζομένων, οι οποίοι υποστήριξαν ότι ο Πρωθυπουργός εγκαινιάζει κλίνες ΜΕΘ, χωρίς να υπάρχει προσωπικό.

Η συνοδεία του πρωθυπουργού με τα πολυάριθμα πολυτελή τζιπ, σε ένα από τα οποία βρίσκονταν και αυτός, μάρσαρε μπροστά από τους διαδηλωτές και μπήκε γρήγορα στο νοσοκομείο, όπου είχε προετοιμαστεί ώστε να βγάλει ο πρωθυπουργός φωτογραφίες και βίντεο που θα παίξουν στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

Δείτε τη γιούχα & τη συνοδεία του πρωθυπουργού Έξω από την κεντρική είσοδο του «Παπανικολάου» βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη, η οποία νωρίτερα είχε βρεθεί αντιμέτωπη με διαδηλωτές, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Στο νοσοκομείο βρίσκεται και η Πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» (που έκανε τη χορηγία για τις ΜΕΘ) Γιάννα Αγγελοπουλου.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις