Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

HXHTIKO - ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΜΠΗΚΕ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΖΗΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!


 ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΜΠΗΚΕ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΖΗΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΥΠΑΡΧΟΥΝ 13 ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ»

Ακούστε όσα με πατριωτικό λόγο αναφέρει ο Νικόλαος Καρατουλιώτης (υποστράτηγος εα) για την ελληνική κυβέρνηση. Η συνέντευξη αρχίζει από το 5.00'' ως το το 31.00'' . Εδικά από το 25.00'' και μετά ο κ. Καρατουλιώτης απογυμνώνει την πολιτική ελίτ και όχι μόνο.


Συνοψίσαμε τις σημαντικότερες δηλώσεις του:
Καρατουλιώτης: Το μέγα ερώτημα για μένα είναι το εξής: καθόμαστε και συζητάμε μαζί του από τη στιγμή που υπάρχουν 13 ψηφίσματα του ΟΗΕ για τα κατοχικά στρατεύματα στην Κύπρο. Η Ελλάδα και η Κύπρος είναι 2 κράτη κι έχουν 2 ψήφους μέσα στην ΕΕ και κάλλιστα θα μπορούσαν να επιβάλλουν βέτο σε πολλά θέματα που αφορούσαν την Τουρκία σχετικά με την υπάρχουσα κατοχή τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο. Από τη στιγμή που υπάρχουν αυτά τα ψηφίσματα του ΟΗΕ γιατί δεν απαιτεί μη Ελλάδα την τήρηση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.


Βραχιολίδης: Αυτό και μόνο δείχνει την πλήρη ηττοπάθεια-υποταγή της Ελλάδος στις ορέξεις της Τουρκίας.
Καρατουλιώτης: Μα, είναι σαν να μπήκε ο βιαστής στο σπίτι μου, μέσα στην οικογένειά μου κι εγώ να κάθομαι να συζητάω μαζί του! Αυτό που με στεναχωρεί κύριε Βραχιολίδη είναι ότι η πολιτική ελίτ του τόπου, στην οποία ελίτ συμπεριλαμβάνω και τους Ακαδημαϊκούς και τα ΜΜΕ, όσους δηλαδή διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, πάνε να περάσουν ένα κλίμα ηττοπάθειας. Η Ελλάδα είναι πανίσχυρη, έχει πολύ μεγάλη ισχύ πυρός. Αν τολμήσει η Τουρκία θα πάθει πολύ μεγάλη ζημιά ασχέτως της έκβασης του πολέμου, θα πάει τουλάχιστον 50 χρόνια πίσω, γιατί λοιπόν η Ελλάδα δεν χρησιμοποιεί τη στρατιωτική της ισχύ, όχι να κάνουμε πόλεμο, αλλά προκειμένου να βάλει όρια και κόκκινες γραμμές στις επεκτατικές βλέψεις της Τουρκίας.


Βραχιολίδης: Αυτές τις κόκκινες γραμμές προσπάθησε να τα περιγράψει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο κ. Φλώρος , αλλά του επιβλήθηκε η σιωπή από τότε που είπε ότι θα κάψουμε τον Τούρκος που θα παραβιάσει το εθνικό μας έδαφος.
Καρατουλιώτης: Μά όταν βλέπετε τον Γεραπετρίτη, τη μια να ομιλεί για ΑΟΖ την άλλη για τα 12 ναυτικά μίλια και μετά για τα 6 ν.μ., κάθε μέρα να υποχωρούμε και να μην έχουμε βάλει ακόμη τις κόκκινες γραμμές, ε, λογικό είναι και οι άλλοι βλέποντάς μας να υποχωρούμε, να τους ανοίγει όλο και περισσότερο η όρεξή τους! Είμαι ο τελευταίος που θέλει τον πόλεμο, διότι ως στρατιωτικός γνωρίζει την καταστροφή που επιφέρουν τα δικά μας οπλικά συστήματα, αλλά και τα τουρκικά, γνωρίζω ότι θα την πληρώσει ο λαός, δεν τον θέλω τον πόλεμο, μάλιστα-όπως είπε ο Αλκιβιάδης κατά την απολογία του «ουδείς εμίσησε τον πόλεμο όσο ένας στρατιώτης». Τον μισώ τον πόλεμο όπως και όλοι οι συνάδελφοί μου, γιατί εμείς, ο στρατός θα την πληρώσει πρώτα, αλλά με τις συνεχείς υποχωρήσεις που κάνουμε, ένα είναι σίγουρο ότι θα πάμε σε πόλεμο. Σε κάποια φάση θα έχουμε στριμωχτεί τόσο πολύ στη γωνία, όπου δεν θα υπάρχει δυνατότητα να κάνεις πιο πίσω.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις