Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Προειδοποίηση του Δρ. Palevsky προς τον γενικό πληθυσμό: Μείνετε μακριά από τους εμβολιασμένους με σκευάσματα mRNA


 Τον «κώδωνα του κινδύνου» κρούει ο παιδίατρος  Dr. Lawrence B. Palevsky αναφορικά με το εμβόλια τεχνολογίας mRNA προειδοποιώντας το γενικό πληθυσμό να μένει μακριά από τους ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί με τα σκευάσματα  της Pfizer ή της Moderna.

Ο λόγος, όπως λέει, είναι ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί, μπορεί να μεταδώσουν την πρωτεΐνη ακίδα που ο οργανισμός αρχίζει να την παράγει από την «πληροφορία» που δίνεται στο RNA μέσω του εμβολίου.

Όπως εξηγεί ο ίδιος τα εμβόλια της τεχνολογίας αυτής, δίνουν εντολή στον οργανισμό να αρχίσει να παράγει αντίγραφα της  πρωτεΐνης-ακίδα (που πιστεύουμε ότι είναι μέρος του COVID-19) και που τη χρησιμοποιεί για να «αγκιστρώνεται» στα κύτταρα και στη συνέχεια να πολλαπλασιάζεται.

Στόχος είναι ο οργανισμός να αρχίσει να παράγει αντισώματα του αντιγράφου της πρωτεΐνης ούτως ώστε μόλις η πρωτεΐνη του COVID-19 μπει στο σώμα να την εξουδετερώνει και μαζί με αυτή και τη δυνατότητα του ιού να εισχωρήσει στα κύτταρα. 

Ο Δρ. Palevsky όμως διατυπώνει το ερώτημα λέγοντας:

«Ξέρουμε ότι ο οργανισμός παίρνει την πληροφορία για την δημιουργία του αντιγράφου. Έχει όμως την πληροφορία να σταματήσει να την παράγει, ή ο οργανισμός αρχίζει και παράγει συνεχώς αντίτυπα της πρωτεΐνης αυτής χωρίς τέλος;

Δεν έχουμε καμία μελέτη που να αποδεικνύει μέχρι στιγμής αν η δημιουργία του αντιγράφου αυτού είναι ασφαλής ή όχι.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Γνωρίζουμε επίσης ότι η πρωτεΐνη-ακίδα έχει βρεθεί στο σάλιο. Μπορεί αυτή να μεταδοθεί από άτομο σε άτομο μέσω της αναπνοής ή μέσω του ιδρώτα και αν ναι ποιες οι επιπτώσεις που θα έχει ο λήπτης;», αναφέρει ο Δρ. Palevsky λέγοντας πως πολλά από τα συμπτώματα του COVID-19 προκαλούνται στην ουσία από την συγκεκριμένη πρωτεΐνη.

Όπως λέει καλύτερα είναι να μένετε μακριά από εμβολιασμένους μέχρι να διασαφηνιστεί το ζήτημα της μετάδοσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις