Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Πυροβολισμοί στην Καλιφόρνια: Πολλοί νεκροί και τραυματίες, νεκρός και ο δράστης


 Επεισόδιο με πυρολισμούς στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια σήμανε συναγερμό, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις και οι αναφορές κάνουν λόγο για αρκετούς νεκρούς.

Αρκετοί είναι οι νεκροί και οι τραυματίες σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, όπως ανέφερε η αστυνομία, ενώ νεκρός είναι ο δράστης, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της Σάντα Κλάρα που έκανε σχετική ανάρτηση στο Twitter.
«Για την ώρα μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχουμε πολλά θύματα και τραυματίες. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τον ακριβή αριθμό των τραυματιών και των νεκρών, αλλά μπορώ να σας πω ότι υπάρχουν αρκετοί» δήλωσε ο εκπρόσωπος του σερίφη της Σάντα Κλάρα, Ράσελ Ντέιβις.
Δεν είναι ακόμα εμφανές αν ο δράστης έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά ή αυτοκτόνησε. Άγνωστος παραμένει ο αριθμός των τραυματιών και η σοβαρότητα της κατάστασής τους.

Ο δήμαρχος του Σαν Χοσέ Σαμ Λικάρντο σε ανάρτησή του στο Twitter επιβεβαίωσε ότι αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν αλλά δεν σχολίασε κάτι σχετικά με τις αναφορές για νεκρούς. Πρόσθεσε ότι ο δράστης «δεν αποτελεί πλέον απειλή».

Βίντεο από την περιοχή δείχνει ισχυρή παρουσία της αστυνομίας.
Σύμφωνα με το ABC το επεισόδιο σημειώθηκε στο κέντρο ελέγχου της υπηρεσίας συγκοινωνιών, Valley Transportation Authority, το οποίο δεν είναι ανοιχτό στο κοινό και επομένως ο δράστης θα πρέπει να είχε δικαίωμα πρόσβασης ή να μπήκε παραβιάζοντας τον χώρο.
Το Σαν Χοσέ είναι μία πόλη του ενός εκατομμυρίου κατοίκων και βρίσκεται στην καρδιά της Silicon Valley, του κέντρου της τεχνολογικής καινοτομίας και «σπίτι» κάποιων εκ των μεγαλύτερων εταιρειών του τομέα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις