Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

ΞEXNAME TOYΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!!! Βρετανία: Δεν μπήκε στην "πράσινη" λίστα η Ελλάδα - Καραντίνα για όσους επιστρέφουν από τη χώρα μας


 Η Βρετανία ανακοίνωσε την πράσινη λίστα με τις χώρες για τις οποίες δεν θα χρειάζεται καραντίνα και η Ελλάδα δεν βρίσκεται μέσα σε αυτές.

Εκτός «πράσινης λίστας» έβαλε την Ελλάδα η Βρετανία, γεγονός που σημαίνει ότι οι Βρετανοί τουρίστες που θα επιστρέφουν από τη χώρα μας θα μπαίνουν σε καραντίνα.

Στην πολυπόθητη λίστα βρίσκεται η Πορτογαλία και το Ισραήλ, ωστόσο, τα νέα δεν ήταν καλά για την Ελλάδα, τη Γαλλία και την Ισπανία καθώς έμειναν στο «πορτοκαλί».

Πάντως, η απόφαση ισχύει έως τα τέλη Μαΐου, οπότε και θα επανεξεταστεί η «πράσινη λίστα» σύμφωνα με τον Βρετανό υπουργό Μεταφορών.

Ειδικότερα, στην «πράσινη λίστα» μπήκαν εκτός από την Πορτογαλία και το Ισραήλ, οι Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Σιγκαπούρη, Μπρουνέι, Ισλανδία, Νήσοι Φερόες, Γιλβρατάρ και Νήσοι Φώκλαντ.

Αεροπορικές εταιρείες, εταιρείες ταξιδίων και τουριστικές επιχειρήσεις στη νότια Ευρώπη ανέμεναν περισσότερους από τέσσερις μήνες τους Βρετανούς τουρίστες να αρχίσουν και πάλι τα ταξίδια, ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουν ακόμα για να αρχίσει η πλήρης ανάκαμψη.
Οι εκτός λίστας, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία και ΗΠΑ, είναι οι τέσερις χώρες που οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου προτίμησαν στην πλειονότητά τους για τα ταξίδια τους το 2019.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις