Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε ότι σκότωσε την Καρολάιν - Τι υποστήριξε

 


Την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, μέσα στη μεζονέτα όπου διέμενε με τον σύζυγο και το βρέφος τους, στα Γλυκά Νερά, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. Δράστης του στυγερού εγκλήματος, είναι ο ίδιος ο σύζυγος της άτυχης νεαρής μητέρας, ο 32χρονος πιλότος, που σύμφωνα με την αστυνομία ομολόγησε το έγκλημα.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύζυγος της Καρολάιν παραδέχτηκε την πράξη του, καθώς κατάλαβε ότι πλέον τα στοιχεία που υπάρχουν σε βάρος τους είναι αδιάσειστα. Φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που του έθεταν ερωτήματα εδώ και πολλές ώρες, ότι διέπραξε το έγκλημα γιατί είχαν έντονους καβγάδες και μάλιστα το μοιραίο βράδυ υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους. Πληροφορίες αναφέρουν πως ισχυρίστηκε ότι διέπραξε τη δολοφονία εν βρασμώ, ενώ φέρεται να υποστήριξε ότι έπλασε το σενάριο με την υποτιθέμενη ληστεία στο σπίτι τους, γιατί σκεφτόταν το τι θα απογίνει το παιδάκι τους.

Ο καθ' ομολογίαν δράστης αναμένεται πλέον να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω. 

Οι ενδείξεις για την ενοχή του 32χρονου πιλότου ήταν ισχυρές, πριν ακόμη ομολογήσει την πράξη του. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά νωρίτερα πηγές της ΕΛ.ΑΣ., από βασικός μάρτυρας της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας, ο 32χρονος πιλότος είχε μετατραπεί σε βασικό ύποπτο.

Τα στοιχεία που τον έβαλαν στο "κάδρο"

Τα ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν, στις 11 Μαΐου, ήταν εξαρχής πολλά και βασανιστικά, καθώς παρά τα όσα υποστήριξε ο πιλότος από την πρώτη στιγμή περί ληστείας στο σπίτι τους, δεν υπήρχαν στοιχεία που να στοιχειοθετούν αυτόν τον ισχυρισμό.

Τα σημεία που φαίνεται πως έβαλαν στο "κάδρο" τον 32χρονο, ήταν τέσσερα.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν νωρίτερα τα εξής:

- την ώρα που ο πιλότος υποστήριζε, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσίαζε δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονταν βήματα το χρονικό διάστημα από τις 04.50 - 6.20 το πρωί, το χρονικό διάστημα που όπως υποστήριζε ο ίδιος στην κατάθεση του έγινε η εισβολή και η δολοφονίας της συζύγου του και η προσπάθεια του να λυθεί και να επικοινωνήσει με τις αρχές.

- «φως» στην υπόθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έριξε και το βιομετρικό ρολόϊ - κινητό της άτυχης κοπέλας (smartwatch) που έχει καταγράψει παλμούς της, την ώρα που σύμφωνα με τα όσα υποστήριζε ο σύζυγός της έπρεπε να ήταν νεκρή. Ο παλμογράφος φαίνεται να σταματά νωρίτερα από τις μέχρι τώρα περιγραφές και εκτιμήσεις που είχε δώσει ο 33χρονος πιλότος.

- αντίστοιχη ανακολουθία υπήρχε και στον χρόνο αφαίρεσης της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, που υπήρχε στο ισόγειο χώρο στο καθιστικό σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει ο 33χρονος. Φαίνεται ότι αυτό συνέβη πριν από τον χρόνο που ο ίδιος υποστήριξε ότι έγινε.

- ένα ακόμα στοιχείο, είναι κάποια μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό της Καρολάιν περίπου τα μεσάνυχτα εκείνο το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαίου που δείχνουν μια ένταση μεταξύ τους. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν προστριβές ενώ υπήρχε και μια απειλή της 20χρονης προς τον 33χρονο πιλότο ότι θα τον χωρίσει και ότι θα φύγει μαζί με το παιδί τους.

Παράλληλα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, φαίνεται να υπάρχει και μια δεύτερη κατάθεση ατόμου που έχει καταθέσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα της γυναίκας που παρουσιαζόταν ως ψυχολόγος όπου επισημαίνει κάποια πράγματα που εκείνη είχε "διαγνώσει" στην σχέση του ζευγαριού, ενώ υπάρχουν και οικεία πρόσωπα που φαίνεται να το επιβεβαιώνουν.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις