Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Βρήκαν baby λύκαινα σε χωριό των Σερρών (φωτο)

 


Μία μικρή λύκαινα βρήκαν κάτοικοι ενός χωριού στις Σέρρες.

Οι ίδιοι, μετέφεραν το μικρό λυκάκι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών, όπου και φιλοξενείται.

Εθελοντές και τα μέλη της οργάνωσης Vets in Action την έχουν φροντίσει και την έχουν αποπαρασιτώσει, ενώ αναμένονται ειδικοί από τον Αρκτούρο που θα την παραλάβουν προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί.

Η ανάρτηση του ΦΟΣ:

“Γεμάτη διασώσεις από την άγρια ζωή είναι και η εβδομάδα που διανύουμε! Εκτός λοιπόν από τις τραυματισμένες χελώνες, τα μωρά πελαργάκια, το νεαρό γεράκι, χθες είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις μας ένα πανέμορφο μωρό λυκάκι το οποίο κάποιοι συμπολίτες μας βρήκαν στο χωριό της ευρύτερης περιοχής του δήμου μας και το μετέφεραν στην Πυροσβεστική υπηρεσία Σερρών! Η μικρούλα λύκαινα, η οποία δεν ξέρουμε κάτω από ποιές συνθήκες περιήλθε στα χέρια των ανθρώπων ευτυχώς χαίρει άκρας υγείας, έφαγε και ήπιε κανονικά κ είναι πραγματικά αξιολάτρευτη!

Ήδη οι εθελοντές κ τα μέλη της οργάνωσης Vets in Action την έχουν φροντίσει και την έχουν αποπαρασιτώσει ενώ περιμένουμε τους ειδικούς από τον Αρκτούρο που θα έρθουν να την παραλάβουν για να μην ταλαιπωρηθεί! Τα νεότερα σε επόμενη δημοσίευσή μας, προς το παρόν απολαύστε μαζί.μας αυτή την υπέροχη ομορφιά της άγριας φύσης!”.

Δείτε φωτογραφίες::


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις